2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

+۹۹۹۹۹۹۹به حساب شماواریز شد

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

زدم بحسابت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

واریز کردم برو هر چی دوس داری بخر 🤑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چی شده عزیزم

همه میگن ترکش کن ولش کن بخاطر توهمش

دلم میخواد بمیرم 

تاحالا یه مرد بهتون التماس کرده نرو؟ 

۴ ماهه باهمیم ۴ ماهه گل کشیدنو ترک کرده و توهم گل هنوز باهاشه متاسفانه توهمشم اینجوریه که فکر میکنه همه ادما میخوان اذیتش کنن و پشت سرش حرف و داستان در بیارن گاهی میره میشینه فکر میکنه چحوری دستشونو رو کنه و بخاطرم سیگار و مشروبم ترک کرده 

یه وقتایی باهام تا صبح بیدار بوده چون حالم بد بود 

هرکاری از دستش بر اومد برام کرد 

یه بار حتی توی بدترین دعوامونم بهم توهین نکرد 

وقتی توی تملس تصویری میبینتم کلی ذوق میکنه

هیچوقت حتی یه بارم حرف جن.سی یا درخواست جن.سی نکرد 

وقتی اون دوسم داره دائم داره برام تغییر میکنه من چجوری ترکش کنم

صبح هم رفته مو بکاره که برا من جذاب تر بشه

و همه بهم میگن دیوونه ای؟ ترکش کن🙂

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤