2777
2789
عنوان

مامانایی که دختراتون تو سن بلوغن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 62 پست

ژیلت بدنو سیاه و موها روضخیم میکنه،  گمونم تحمل اپیلیدی و موم رو هم نداشته باشه، میمونه کرم یا پودر موبر. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره ده سالو تموم میکنه!من انقدر غصه میخورم خیلی زوده براشنوک سینه هاشم جوونه زده

ای بابا . دختر من هفت سال و نیمشه. منم خیلی نگران بلوغش و این مسائلم.  ان شاالله گل دختر شما هم همیشه سلامت و موفق باشن

ای بابا . دختر من هفت سال و نیمشه. منم خیلی نگران بلوغش و این مسائلم. ان شاالله گل دختر شما هم همیش ...

مم از همین سنش نگرانیم شروع شد!اصلا دوست نداشتم زود اتفاق بیفته دوست داشتم بچگی کنه

خدا گل دختر شمارو هم حفظ کنه

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

ببین هنوز زوده اگه خودش مشکلی نداره فعدا شیو کامل نکن . براش کوتاه کن فقط 

ولی خیلی مراقب باش چون پوستشون به شدت حساسه 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
خانوما چقدر بعد موی زائد و جوونه زدن سینه دخترا پریود میشن

دختر من هم موهای زائدش دراومده هم سینه هاش رشد داره ولی هنوز پریود نمیشه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
ببین هنوز زوده اگه خودش مشکلی نداره فعدا شیو کامل نکن . براش کوتاه کن فقط ولی خیلی مراقب باش چون پوس ...

هنور اصلا به روش نیاوردم تو فکرم فقط چیکار کنم وقتی بیشتر شد چون خیلی کمه

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
هنور اصلا به روش نیاوردم تو فکرم فقط چیکار کنم وقتی بیشتر شد چون خیلی کمه

خودش چیزی نمیگه ؟ حساس نشده یا نمیگه دوست دارم شیو کنم ؟

بنظرم بیشتر شد هم تا یه مدت کوتاه کن براش فعلا 

چند سالشه دخترتون؟سینه هاش کامل دراومده یا فقط جوونه ست؟

۱۴ سالش شده دخترم

نه کامل درنیومده هنوز . ولی برجسته شده هاله نوکش هم بزرگتر شده دیگه در حد جوونه نیست

خانوما چقدر بعد موی زائد و جوونه زدن سینه دخترا پریود میشن

عزیزم دختر منم همین دختر شماست من براش آمپول ضد بلوغ میزنم ولی خب الان سینه داره ...موی زیر بغل فعلا نداره موی پایین تنه هم در حد ۱۵تا این حدودا ولی ضخیم و بلند ..میشه بپرسم قد دخترتون چنده؟

یعنی دخترتون پریود نشده؟

نه عزیزم پریود نشده

خداکنه دیر پریود شه