2777
2789
عنوان

مامانایی که دختراتون تو سن بلوغن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 62 پست
نه عزیزم پریود نشدهخداکنه دیر پریود شه

چه خوبببب خیلی عالی .. خداروشکر...ولی الآنم دیگه سنش عالیه ..دختر من بلوغ زودرس داره بااینکه آمپول میزنم ولی باز قبل از ۱۲سالگی پریود میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوبببب خیلی عالی .. خداروشکر...ولی الآنم دیگه سنش عالیه ..دختر من بلوغ زودرس داره بااینکه آمپول م ...

آره من هیچ دخالت دارویی و اینا نکردم . هر موقع وقتش باشه میشه . هم دکتر غدد بردمش هم زنان . از نظر بلوغ معاینه کردن آزمایشم داده دو بار . همه گفتن نرماله و هیچ مشگلی نداره و طبیعیه اگر پریود نشده 

عزیزم خب چرا میی زودرس ؟ حتی قبل ۱۲ هم طبیعیه پریود . مگه دخترت چند سالگی پریود شده ؟

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
خودش چیزی نمیگه ؟ حساس نشده یا نمیگه دوست دارم شیو کنم ؟بنظرم بیشتر شد هم تا یه مدت کوتاه کن براش فع ...

ن فعلا اونقدری نیست که خودش بخواد چیزی بگه

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
۱۴ سالش شده دخترمنه کامل درنیومده هنوز . ولی برجسته شده هاله نوکش هم بزرگتر شده دیگه در حد جوونه نیس ...

ماشاالله دختر شما بزرگه الان دیگه وقتشه

دختر من واسش زوده الان 

عزیزم دختر منم همین دختر شماست من براش آمپول ضد بلوغ میزنم ولی خب الان سینه داره ...موی زیر بغل فعلا ...

قدش حدودا ۱۴۵ باید باشه

من از این آمپول ضد بلوغ میترسم

چه خوبببب خیلی عالی .. خداروشکر...ولی الآنم دیگه سنش عالیه ..دختر من بلوغ زودرس داره بااینکه آمپول م ...

منم اصلا دوست نداشتم تو ده سالگی بلوغ و تجربه کنه

من خودم هنوز از نظر روحی آماده نیستم چطور اونو میخوام آماده کنم

آره من هیچ دخالت دارویی و اینا نکردم . هر موقع وقتش باشه میشه . هم دکتر غدد بردمش هم زنان . از نظر ب ...

دخترم پریود نشده ولی از ۸سالگی علاعم بلوغ داشت دکتر بردم گفتش باید آمپول ضد بلوغ بزنه ..الان ده سالشه قدش ۱۴۳

ن فعلا اونقدری نیست که خودش بخواد چیزی بگه

بنظرم بعدا ازش بپرس . ممکنه خجالت بکشه خودش بگه. اگه مشکل نداشت با موها ، شیو نکنه بهتره تا وقتی که خیلی پر نشده و بلند . این تحربه ی خودمه البته درباره دخترم

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
ماشاالله دختر شما بزرگه الان دیگه وقتشهدختر من واسش زوده الان

آره ماشالا بزرگه ولی الانم خودم براش انجام میدم میترسم بسپرم به خودش فقط میترسم عادت کنه اینجوری🥲

دخترم پریود نشده ولی از ۸سالگی علاعم بلوغ داشت دکتر بردم گفتش باید آمپول ضد بلوغ بزنه ..الان ده سالش ...

بعد اون آمپولا تاثیر داشت توی توقف علائم بلوغش ؟ 

خیلی هم خوب زنده باشه.

مرسی عزیزم همچنین دختر شما