2777
2789
عنوان

مربی مدیتیشن

108 بازدید | 8 پست

سلام گل های توخونه🙃

خانوما من یه مربی معتبر یا استاد خوب برای اموزش مدیتیشن به صورت انلاین میخوام اگر کسی هست که آدم کاربلد و حرفه ای سراغ داره ممنون میشم به من معرفی کنه نیازدارم به انجام مدیتیشن ولی میگن باید حتما مربی خوب بالا سرت باشه 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋

تو نت یا اینستا بزن مدیتیشن با حسین. فایلاش معروفه ولی نمیدونم کاری که میخوای رو انجام میده یا نه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نت یا اینستا بزن مدیتیشن با حسین. فایلاش معروفه ولی نمیدونم کاری که میخوای رو انجام میده یا نه

یه آدم معتبر میخوام ها نه مطالب زرد ، مطمئنی ازش؟؟؟

من تو نت وویس پیدا کردم . البته خودم کلاس یوگا هم میرم

یوگا مدیتیشن هم داره؟؟؟ اخه میخواستم برم گفتن مثل حرکات ورزشیه ولی من برای ارام کردن ذهن میخوام

برو سایت آرامیا خیلی خوبه 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
مرسی عزیزم ..شما کار کردی باهاش؟؟ کامل توضیح میده؟؟ اخه من ابتداییشم انجام نددم

منم عزیزم تازه شروع کردم ولی خیلی خیلی خوبه از وقتی شروع کردم کلی آرامش گرفتم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .