2777
2789
عنوان

خوشگل دانشگا بودنم بدی های خودشو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 70 پست
واسه ازدواج اکثر مردم تحقیق میکنن.ما از دو شهر مختلف بودیم.همسرم اصالته عرب خوزستانن.تعصبین.اما الان ...

اون که آره 

ولی حتی اگه بخوان از دانشگاه تحقیق کنن هم میرن سراغ دوستایی که تو دانشگاه داشته 

نه کل پسرایی که باهاش هم دوره بودن 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که آره ولی حتی اگه بخوان از دانشگاه تحقیق کنن هم میرن سراغ دوستایی که تو دانشگاه داشته نه کل پسر ...

والا پسرا بعصیاشون ادمای درستی نیستن با طرف سلامم نکردی میگ طرف با من بوده 

کابری  دو نفره غزال و کژال
حس میکنم خودش اینکاره بوده یعنی از این پسرا بوده که با همخ دخترا لاس میزده

خودش اون زمان دانشجوی پزشکی بود.اون وقتا من ساده بودم.هیچی حالیم نبود.اول خودش ابراز علاقه کرد و بعد خانواده اش امدن منو دیدن

خودش اون زمان دانشجوی پزشکی بود.اون وقتا من ساده بودم.هیچی حالیم نبود.اول خودش ابراز علاقه کرد و بعد ...

درسته عزیزم ـ ببخش قصد بی احترامی نداشتم فقط یه لحظه خونم به جوش اومد . چون مردا خیلی راحت هر کار میخوان میکنن بعد ما خانوما باید حواسمون به همه چیز باشه . 

درسته عزیزم ـ ببخش قصد بی احترامی نداشتم فقط یه لحظه خونم به جوش اومد . چون مردا خیلی راحت هر کار می ...

بعید نیست عزیزم.دانشجویرپزشکی بود و الان هم توی محیط کارش واقعا چه خبره من نمی دونم.شاید حق با شما باشه.من هم دهه شصتی چشم و گوش بسته بودم.اگر عقل الانمو داشتم اصلا قبولش نمی کردم

بعید نیست عزیزم.دانشجویرپزشکی بود و الان هم توی محیط کارش واقعا چه خبره من نمی دونم.شاید حق با شما ب ...

به عنوان کسی که با پزشک ازدواج کردین

اینو میپرسم ازتون شده تو زندگیتون اذیت بشید به خاطر شغلش که با خانوما ارتباط زیاد داره تو محیط کاریش؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
به عنوان کسی که با پزشک ازدواج کردیناینو میپرسم ازتون شده تو زندگیتون اذیت بشید به خاطر شغلش که با خ ...

زیاد خیلی زیاد.خانوما به یک طرف.منشیاش هم که یهو ادعای مالکیت میکنن یک طرف.میگم عقل الانمو داشتم قبوول نمیکردم.خیر سرم عاشق شدم.بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم که بچه داشتم دیگه.هیچ وقتم خونه نیست

بعید نیست عزیزم.دانشجویرپزشکی بود و الان هم توی محیط کارش واقعا چه خبره من نمی دونم.شاید حق با شما ب ...

درسته عزیزم . حالا دلتو بد نکن . شایدم همسرت اینجور نبوده ولی تو محیط دانشگاه خودش بین همکلاسیاش چیزای ناجور زیاد دیده باعث شده به این فکر بیفته