2777
2789
عنوان

خوشگل دانشگا بودنم بدی های خودشو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 70 پست

همسر من وقتی امده بودن خواستگاری رفته بود پسرای همکلاسی و هم دوره ای منو پیدا کرده بود و درباره ام کلی تحقیق و پرس و جو کرده بود.منم مثل عقب مونده ها میرفتم و میومدم چیزی واسه گفتن نداشتن.مواظب باشین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااااشه کل تاپیکت این بود که به خودت میرسیدی و کلی پیشنهاد داشتی توصیتم این بود که به خودمون نرسیم و دانشگاه جای این کارا نیست تاپیکتم صحیح...

هعی خداا

بچه ها لطفا ساده برید ساده بیاید فضای دانشگاه رو سالم نگه دارید پسرا اکثرا هول تشریف دارن😂

همسر من وقتی امده بودن خواستگاری رفته بود پسرای همکلاسی و هم دوره ای منو پیدا کرده بود و درباره ام ک ...

وای چقد همسرتون مارمولک بوده🥲😂😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
همسر من وقتی امده بودن خواستگاری رفته بود پسرای همکلاسی و هم دوره ای منو پیدا کرده بود و درباره ام ک ...

درسته خوب نیست آدم تو دانشگاه دوستی بی هدف با جنس مخالف داشته باشه اما من جای شما بودم بیشتر ناراحت میشدم از کار خواستگارم و اگر متوجه میشدم هم چین کاری کرده قطعا ردش میکردم . این چه کاریه که بره از پسرا تحقیق کنه ! گیریم مثلا دوست پسرم داشتی یعنی انقدر بی اعتماده پس چحور میخواد یه عمر زندگی کنه . یه چیز طبیعیه هر پسر یا دختری قطعا قبل ازدواج خلاصه با یکی دو نفر حرف زده به نظرم بیشتر باید تمرکز میکرد روی رفتارای خودت نه تحقیق از پسرا!

چجوری به ذهنش رسیده این کار 😐😑

واسه ازدواج اکثر مردم تحقیق میکنن.ما از دو شهر مختلف بودیم.همسرم اصالته عرب خوزستانن.تعصبین.اما الان دیگه کاری بامن نداره بر عکس من باید مراقب اعمال اون باشم😂😂

چ کامنتا عجیبه😐چ دانشگاهی درس میخونین ک براتون عجیبه تیپ زدن و لباس شیک و...

لرستانم من والا

نمیدونم شاید تربیت معلمن محدودیت دارن 

اینک موهامون مرتب باسه جلو مقنعه 

و ب صورتمون برسبم حالا ارایش خوب در حد دانشگاه 

ن عروسی 

و مانتو خوب بپوشیم شده فشن شو؟

کابری  دو نفره غزال و کژال
درسته خوب نیست آدم تو دانشگاه دوستی بی هدف با جنس مخالف داشته باشه اما من جای شما بودم بیشتر ناراحت ...

عزیزم این داستان مال بیست و دو سال قبله.اون زمانا فرق می کرد.الان اوضاع خیلی خوب شده.روابط ازادانه تر شده