2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا کردن کار زودتر

22 بازدید | 3 پست

بچا من خیلی دنبال کارم و دانشجو ام 

برای کار خودم به لپتاپ نیاز دارم ولی الان ندارم باید کار کنم که بتونم بخرم 

میرم آگهی هارو میبینم و میبینم یا به تایم من نمیخوره یا سابقه میخاد یا اصلا با اون کار اوکی نیستم 

الانم نمیدونم چیکار کنم واقعا لازم دارم شما تجربه ای چیزی دارین که ذکری چیزی خونده باشین کار خوب پیدا کنین خیلی زود؟ 

واقعا دیگه ناامیدم خیلی دلم میخاد کار خودم رو بکنم ولی امکانات ندارم 😭

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

🍃جهت پیدا کردن کار

🌸هر کس بیکار بماند و شغلی نداشته باشد  

بعد از استحمام وپوشیدن لباس پاکیزه ،  وضو بگیرد ، رو به قبله بنشیند و  سوره ( یوسف) علیه السلام را بنویسد و  هنگام شب از خانه خارج گشته و انرا (سوره یوسف) در شکاف دیواری پنهان کند و موقع برگشتن  پشت سر خودرا نگاه نکند ،  چند روز بعد او را برای شغلی دعوت میکنند و مشغول به کار می گردد

بايست چند مورد حتماٌ رعايت شود.

🔺اول : در نوشتن آيات طهارت و وضو داشتن رعايت گردد , قلم و کاغذ غصبی و نجس نباشد .ديواری که کاغذ در آن پنهان ميشود غصبی و ناپاک نباشد . موقع برگشتن به هيچ وجه نبايد به پشت سر نگاه کرد.البته فتوکپی اثر ندارد و باید حتما نوشته شود .

#سوره_درمانی

🔻❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

🌸 پیدا کردن شغل ایت اللّه بهجت ↯↯↯

🌺 از ایشان پرسیدند: ↯↯↯

برای پیدا کردن  شغل چه دعایی خوب است ؟ فرمودند: بعد از نماز صبح این دعا را زیاد تکرار کنید و قبل وبعد از ان صلوات بفرستید تا ان شاالله  فرج حاصل گردد: 💫 اللّهم اَغنِنی بحلالک عَن حَرامِکَ وبِفَضلِکَ عَمَن سِواک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.