2777
2789

اگر خیلیی خوب و منظم بخونی آره چرا که نه

مثل کسی که همون سال اول رتبش خوب شده تازه شما تجربه هم داری

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا بعصیا میگن سخته و نمیشه:/

اشتباه میکنن

تو اگر خیلی خوب بخونی رو برنامه و گوشی و حاشیه رو بذاری کنار قطعاا ترازت پیشرفت چشمگیری میکنه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

سال اول افتضاح بودم سال دوممه

خب منظورم این بود که خوندی این شده یا نه 

چون بالام گفتم یکی از اقوام ما تراز 4500 خورده شو سال بعدش کرد بالای 10 هزار اونم تجربی البته سال دوم پزشکیه 

به اینا که میگن نمیشه اینا توجه نکن فک کن مثل همون بچه دوازدهمی هستی همون که از صفر شروع میکنن رتبشون 1000 میشه از اونا