2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگید کار بدی کردم یا حق داشتم عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5827 بازدید | 176 پست
هرچی اروم گفتم گوش نکرد گفت برو بابا

دیگه خواسته یچی گفته باشه کم نیاره دیگه وگرنه فهمیده مطمءن باش 

من نمیگم فشارش بده نفس بچه بندبیادکارش اشتباهه بچس لطیفه پوستش 

منظورم اینبوددرگیری ودلخوری ایجادنکنی وگرنه بازبون خوشم میشه گفت اون کلمه خون وخونریزیوگفتی بنظرم زیادجالب نیومدبراهمین گفتم

وخدایی که بشدت کافیست

خواهرشوهرمنم بچه اون خواهرشوهرمو همین کارو میکنه طوری که یه سری کلی شیر اورد بالا

اما هنوز نفهمیده

الان چهار ماهشه اما خواهرشوهرم خیلی حرص میخوره بهش میگه نکن میگه خالشم برو بابا

بی خیال باش تا کامروا باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خدایی عروس ما بخواد همچین حرفی رو به من بزنه حالا من هرکاری ام کرده باشم حسابی ناراحت میشم &nbs ...

شوهرم مثل ماست فقط نگا میکنه منم عصبی شدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بگو بچت بیقراره دل درد داره، نرو

اگه از رو برن فکر کنم امشب از عذاب وجدان خابم نبره 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
حالا فردا صبحو چ بهانه بیارم نرمممم

بگو دیشب تا صبح گریه میکرد خواب تو چشامون نذاشت بگو از خواب میپرید گریه میکرد حرفای دیگه هم اضافه کن بگو نخوابیدم خسته ام 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
خخخ تو ک خوبی من بچه فامیلمونو مییچلوندم بوسش میکردم اونم اصن گریه نمیکرد خیلی بچه باحالیه خودش میاد ...

البته این بچه زیر یه سال تو کریر بود وای دهنش میخاس باز شه لباش یه جور  شد چشاش یه جور😢

خیلی وقتا جواب دندون شکن زیاده اما ممکنه یه جای دندون، دل بشکنه!! 
وای دارم روانی میشم من خیلی حساسم دلم نمیخاد کسی برنجه ازم ولی خب چندبار گفتم گفت بروبابا به شوخی

عزیزم شمام با خنده بگوش الان این طوری میکنی با بجه من دو روز دیگه خودت مامان بشی منم بچت رو این طوری بوس میکنم 

به خواهر شوهر من کارساز بود بعد این حرف کمتر بچم رو میچلوند تازه اون گازم میگرفت 

التماس دعا
خب بقیه هم بوسش میکنن مادرشوهر پدرشوهر برادرشوهرام ولی ن اینجوری هرچیم میگم به مسخره میگه برووو بابا

پس بزن تودهنش خلاص😤😤😆😆😆😆دیگه کم اوردن ازنظردادن خخخخ 

وخدایی که بشدت کافیست