2777
2789
عنوان

به نظرم این بهترین نوع ازدواج هست

177 بازدید | 25 پست

آقا از خانم خوشش بیاد و شماره خانوادش رو بگیره برای خواستگاری ، مادر آقا زنگ بزنه و شرایط رو بگه 

بعد اگر معیار های اولیه اوکی بود بیان خواستگاری 

زیر نظر خانواده ها شش ماه در ارتباط باشند و رفت و آمد کنند بدون اینکه فامیل متوجه بشه 

بعدم اگر شرایط خوند به همه بگند...

و بعدشم مراحل بعدی 

اینطوری عمرت برای یه آدم اشتباه نرفته 

از این دلایل الکی هم نداری که طرفو نشناختم ، خانوادش رو نشناختم و...

ازت سو استفاده نشده و با احساسات هم بازی نشده 

نظرها متفاوته خب

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافقم

س سال دوست بودم پنج ماه عقدو جدا شدم

شاید اگ خانوادم مطلع بودن راهنماییمیکردن 

شاید اگ از ترس خانواده فقط تلفنی و چن بار حضوری نمیشد بهتر میشناختم

اصلا خیلی قبول دارم

دوستی بی درو پیکر چرته

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اینجا که گفتی (زیر نظر خانواده ها شش ماه در ارتباط باشند و رفت و آمد کنند بدون اینکه فامیل متوجه بشه) 

چه جوری فامیل متوجه نشه؟؟

نمیشه بالاخره یا همسایه یا فامیل ،دختر و پسر را باهم میبینند 

اینجا که گفتی (زیر نظر خانواده ها شش ماه در ارتباط باشند و رفت و آمد کنند بدون اینکه فامیل متوجه بشه ...

ما خودمون با فامیل پدری فقط در حد عید در ارتباط هستیم 

حالا فامیل مادری در حد خاله و دایی رفت و آمد داریم 

شیش ماه نقش بازی کنن برای هم تا مورد تایید قرار بگیرن بعدش تازه بفهمی طرفت چه شخصیت بدی داشته🤦

😐😐 کسی که بخواد نقش بازی کنه تو یه سال نمیتونه ؟

یا تو دوران دوستی نمیتونه ؟

اینجا که گفتی (زیر نظر خانواده ها شش ماه در ارتباط باشند و رفت و آمد کنند بدون اینکه فامیل متوجه بشه ...

نه بابا کجا می بینن

ما ۹ ماه نامزد کرده بودیم،میومد خونمون،بعد عقدمون تازه خاله بابام گف عه فلانی عقدم کرد؟مبارکه

در این حد😂😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نه بابا کجا می بیننما ۹ ماه نامزد کرده بودیم،میومد خونمون،بعد عقدمون تازه خاله بابام گف عه فلانی عقد ...

دقیقاً 

ما خودمون با خانواده پدری عید تا عید همو میبینم 

فامیل که هر روز و هر شب خونه آدم نیست 

میشه دلیلتون بگید

بله 

اون اقا از چیه اون خانوم خوشش اومده؟ 

به نظر اگر از هم خوششون اومد میشه در مکان عمومی با هم سه جلسه درباره علایق و سلایق هم بپرسن 

بعد پای خانواده پیش کشیده بشه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...