یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا بهشون سلامتی بده عزیزم میتونم بپرسم چند سال میشه که علائم پیش یائسگی رو دارن ؟
سلام من 48سالم هست..از زمان کرونا به اینور تخمک گذاری هام زود تر از موعد شده مثلا روز هشتم نهم قاعدگی ترشح های خونی دفع میکنم به مدت دوسه روز..بعد قطع میشه و گه گاه لکه بینی دارم....و هفتت ی اخر که باز می خوام پریود بشم پادرد بدن درد حتی مچ دستهام درد می گیره..سینه هام هم قبلا خیلی درد داشت..که یک سال پیش رفتم دکتر پاپ اسمیر گرفت و گفت علائم قبل یائسگی هست....سردرد هم میشم..اما من هنوز پریود مزتب دارم ..و گر گرفتگی هم ندارم.....ذکتر به من کپسول گلمغربی داد..گفت سه ماه روزی یکی بخور و سه ماه هم روز در میون بخور...اما برای دردهام مخصوصاسینه هام خوب بود ولی لکه بینیم خوب نشد..و با قطعش الان دوباره قبل پریود هام درد ها رو ذارم.البته بگم من جزو ادم هایی بودم که قاعدگی دردناک از اول داشتم..اما الان زمان شروعش خیلی زودتر اتفاق میفته...بقیه ی علائمم هم گیجی و منگی هست..که بعد پریود بهتر می شم.