2777
2789
عنوان

جاریگری در جلسه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3265 بازدید | 110 پست
نه قشنگم اتفاقا بنظرم خوبه که دیر دیر میاد ودوره همه اینطوری نیستن اگه نزدیک باشه باید هرهفته بری دی ...

من الان نزدیک مادرشوهرم مدام توقع داره واذیت میشم اخلاقاشم دوست ندارم ولی مجبور میشیم رفت آمد کنیم،اتفاقا بنظرم دوری دوستی خیلی خوبه ،نزدیکی زیاد= رفت آمدزیاد وحرف حدیثه زیاده

برم با مشاوره درباره رفتارشون صحبت کنم خوبه؟چون خودم که دلمو ردن از یک طرف خانوادم نمیزارن بگم نه می ...

شاید چون دیگه اون قدیمی تر شده دیگه یسری حرفا رو به اون راحتر میتونسته بگه ،شما که هنوز رسما جزو خانوادشون نشدی،بله مشاورم میتونه خیلی کمکتون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون عروس اومده بودن خیلی بهم احترام گذاشتن مهربونولی با عروسشون بودن اصلا مادر شوهره نگاه منم نمیکر ...

خب اون عروس همیشه هست بیخیال شون شو

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
شاید چون دیگه اون قدیمی تر شده دیگه یسری حرفا رو به اون راحتر میتونسته بگه ،شما که هنوز رسما جزو خان ...

اره خب اینم هست ولی پچ پچ تو مراسم خواستگاری زشته

بالاخره اومده بودن برای من میتونستن تو خونه این کارو انجام بدن

بعدم بچه پسرشون لبش زخم شد بعد عروسشون میگفت مامان تا یه چیزیش نشده بریم بعد مامانه هم به آقاشون گفت و رفتن😐😐😐😐😐

من الان نزدیک مادرشوهرم مدام توقع داره واذیت میشم اخلاقاشم دوست ندارم ولی مجبور میشیم رفت آمد کنیم،ا ...

اها نه این خوشبخته خود پسر تهرانه خانواده شهرستانن و فاصله رفت و آمد زیاده نمیتونه همش بره و بیاد

ولی اون عروس نزدیکشون

من اصلاا با عروسه مشکل ندارم اصلا گفتم اونم مشکل داره به من چه هرکس سر زندگیه خودشه از رفتارهای مادره ناراحت شدم که جلوی عروسش کلا از آیت رو به اون رو شده بود

سن بالاها دیگه زیاد نمیشن رفتارشون رو تحلیل کنن ،شایدم واقعا حالش خوب نبوده متوجه زشتی رفتارش نشده، فکر کنم خواهر نداره پسره درسته؟ اگر اینطوره این یه پوئن مثبته برات چون وقتی دختر دارن حسادتهاشون نسبت به عروس بیشتره یا دختراشون علاوه میشن بهشون

مامانم زنگ زد گفت این کارو کردین عروستون اون کارو کرد😐😐😐گفتم نگو میگه تو حالیت نیست باید گفت

بعد اونا در جواب چی گفتن ؟

پسره چطور ادمیه ؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
خانوادمم ناراحت شدن ولی الان میگن نه همون زود نگو نه ادامه بدیم ولی من اصلااا دبگه ازشون خوشم نمیاد ...

کار خوبی کردی.

لازم شد این رفتار زشت رو مامانت یا خودت به اون پسره بگید.

تا سری بعدی هر جا رفتن این جاریه عقده هاشو خالی نکنه.

والا من رفتم برا برادرشوهرم جلسه دوم، چنان اون دختره رو تحویل گرفتم و ذوق کردم براش، هر چند قسمت نبود و حس خوبی نداشتم اما به روم نیاوردم، این هم عقده ای بوده.

از الان برا خودت ارزش قائل شو.

قسمت هم اگه باشید این جاری روز اول تو دهنش زده شده

اره خب اینم هست ولی پچ پچ تو مراسم خواستگاری زشتهبالاخره اومده بودن برای من میتونستن تو خونه این کار ...

بستن ک ب این حتما ج آب مثبت بدی

بخدا ک کارت عاقلانست

اینکه سوتفاهم اینا بوده بیخود

چون در جلسات خواستگاری و تا رسمی شدن نهایت سعی خودشون میکنن ک بهترین خودشون نشون بدن

چه برسه کرم هم بریزن

حالا چه اشتباه چه هرچی ب نظرم با گفتن مامانت ک بهشون هم گفته تخم اختلاف گذاشتید دو طرف

و اگه نشه هم چیزی از طرفین کم نمیشه

اه اعصابم بهم ریخت با این ماجرا 

توهم جای خواهرم خواهشا با حرف دیگران قبول نکن

اینا اینجوری بهانه میتراشن که فقط خرشون از پل رد شه اونوقت همین مادر شوهرت و جاریت برات میسازن قشنگ توام که مبگی ادم ارومی هستی کلا