2777
2789
عنوان

جاریگری در جلسه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3265 بازدید | 110 پست
تو جمع پچ پچ کردن و به تازه عروس محل ندادن خیلی رفتار زشتیه.ایکاش بهشون نمیگفتید از چی ناراحت شدید ا ...

نه اصلا نمیتونم

چون پسرش منو میخواد الان هی معذرت خواهی میکنن پسرش گفته من فقط اوتو میخوام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خانوادت قرار نیس با این آدم زندگی کنن ولی شما هم لحظه باید تحملش کنی اگر به دلت نیس بگو نه و تمام 

اینطور که معلومه خانوادش هم جنگی به دل نمیزنن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
پوففففف اره خوشم نیومده الان با این رفتار ازشون بدمم میاد دیگه واقعا بخوان ادامه بدن و ازدواج سر بگی ...

ببین من نمیخام نظر منفی بدم 

ببین عزیزم ما قاضی خدا نیستیم که بگیم چی خوبه چی بد منم نمیخام کسی تخریب کنم فقط تجربمو گفتم یه وقت شما تصمیم عجولانه نگیر خوب بالا پاینشون کن اول بعد تصمیم بگیر

واقعا منم حس میکنم دورم ازشون بالاتریم ولی اونا همه نظامین برگشت گفت پدر عروسمم مثل خودمون نظامین عر ...

باید میگفتی چه خوب منم به به پدرم افتخار میکنم ،که برای زندگیمون تلاش میکنه تا متوجه رفتار اشتباهشون بشن 

ببین خانوادت قرار نیس با این آدم زندگی کنن ولی شما هم لحظه باید تحملش کنی اگر به دلت نیس بگو نه و تم ...

بدون عروس اومده بودن خیلی بهم احترام گذاشتن مهربون

ولی با عروسشون بودن اصلا مادر شوهره نگاه منم نمیکرد یکبار اسمم نگفتن همش میگفت عروسم بعد کلا با ما حرف نمیزدن مامانم سوال می‌پرسید اونم نظر عروسشو میپرسید

ببین من نمیخام نظر منفی بدم ببین عزیزم ما قاضی خدا نیستیم که بگیم چی خوبه چی بد منم نمیخام کسی تخریب ...

بله درسته من خودمم چون کم سنم اینجا تاپیک زدم کسایی که تجربه داره کمک کنه

پسر رو دوست داری؟ رفتارش باهات چطور بود

دولش که ندارم ولی رفتارش خوبه اون منو میخواد الان نه گفتیم چند نفر هی زنگ زدن گفتن تروخدا نه نگید چرا پسرمون حالش بده میگه چرا ما مشکلی نداشتیم

ولی پسره هم یکم وسواسه هی میگه بیشتر آشنا بشیم داره اعصابمو خورد مبکنه نه جدیش میکنن نه میکشن عقب هی میگن آشنایی

پسر رو دوست داری؟ رفتارش باهات چطور بود

البته محل زندگی و کار پسره از خانواده دوره شاید ماهی یکبار بشه بیاد سر بزنه و این خوبه اما من میگم بالاخره میخوام وارد این خانواده بشم حالا چه هر روز بیایم و بریم چه ماهی یکبار

البته محل زندگی و کار پسره از خانواده دوره شاید ماهی یکبار بشه بیاد سر بزنه و این خوبه اما من میگم ب ...

نه قشنگم اتفاقا بنظرم خوبه که دیر دیر میاد ودوره همه اینطوری نیستن اگه نزدیک باشه باید هرهفته بری دیدنشون این خیلی خوبه که دوره ازخانوادش ومحل زندگیتون درآینده دور ازخانوادش میشه

باید میگفتی چه خوب منم به به پدرم افتخار میکنم ،که برای زندگیمون تلاش میکنه تا متوجه رفتار اشتباهشون ...

همون متاسفانه من آدم ساکتیم 

آخه پدر من شغل آراد خیلیم بیکاری داره ولی ماهی ۷۰ یا ۸۰ ملیونو درآمد داره اخه نمیدونم دلیل اون رفتار زشتشون چی بود ما از اونا پایین تر نیستیم ولی دیشب من حس کردم از اونا پایین ترن و لطف کردن اومدن خواستگاری من

من اصلا برام پول مهم نیست ولی بدم میاد یکی توهین کمه با رفتارش یهم

همون متاسفانه من آدم ساکتیم آخه پدر من شغل آراد خیلیم بیکاری داره ولی ماهی ۷۰ یا ۸۰ ملیونو درآمد دار ...

خوبی ها وبدی هاشون تو ذهن خودت بشما ومثلا بزار تو ترازو ببین کدوم طرفش سنگینی میکنه

خوبی ها وبدی هاشون تو ذهن خودت بشما ومثلا بزار تو ترازو ببین کدوم طرفش سنگینی میکنه

برم با مشاوره درباره رفتارشون صحبت کنم خوبه؟چون خودم که دلمو ردن از یک طرف خانوادم نمیزارن بگم نه میگن شاید واقعا سوتفاهم بوده

آخه مادر شوهره گفت چوم سالگرد مامانم بوده حالم بد بوده کلی گریه کرده بودم ناراحت بودم این شد که رفتارم زشت بود ولی من میگم اگه حالش بد بوده چرا میتونسته با عروسش هی پچ پچ صحبت کنن و از اون تعریف کنه فقط برای من حالش بد یوده