2777
2789
عنوان

جاریگری در جلسه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3263 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا همه نظامین عروس اولشون باباش نظامی بابای من شغل آزاد ولی وضعیت مالیمون از اونا بهترهبعد یه جوری ...

یعنی چی باد گرفتیم منظور همون یاد گرفتیمه ؟

اگر اینطور گفتن پس بنده خدا پدرت ضایع شده که کاش یه نه قطعی بگی همچین ادمایی به درد نمیخورن

یعنی چی باد گرفتیم منظور همون یاد گرفتیمه ؟اگر اینطور گفتن پس بنده خدا پدرت ضایع شده که کاش یه نه قط ...

یاد گرفتیم

اصلا ما از لحاظ فرهنگی و سواد و این چیزا پایین نیستیم فقط اونا نظامین بابام شغل آزاد بعدم از اول نمیومد

همون نظر خودمم نه

هیچی معذرت خواهی کردن گفتن تروخدا نگین نه پسرم خیلی حالش بد شده سوتفاهم پیش اومده و این حرفا آدم خوب ...

آفرین خودت مشخصه خیلی عاقل و منطقی هستی

دلت راضی نیست جواب رد بده ولی اگه تردید داری دوران آشنایی بیشتر کن شده چندبار هم خونه هم رفت و آمد کنید 

یا ببین واکنش پسره در مورد این موضوع چیه 

اگه زمانی این ارتباط ادامه داشت تو جمع همش از بابات تعریف کن خیلی بیشتر احترام بابا و مامانت داشته باش و کلاس بذار که بدونن از اونا بالاترین 

اونام هوا برشون نداره دوباره تکرار کنن.

خانواده ها جوگیر میشن وقتی میرن خواستگاری برا پسر کوچیکتر احترام بزرگتره میگیرن که به طرف بگن ما با هم خوبیم مشکلی نداریم ولی نمی‌دونن باعث ناراحتی میشن 

مشخصه خانوادش سادن 

آفرین خودت مشخصه خیلی عاقل و منطقی هستیدلت راضی نیست جواب رد بده ولی اگه تردید داری دوران آشنایی بیش ...

ممنون عزیزم

جواب رد دادم ولی مامانش خیلییی زنگ زد مامانم مجبور شد جوابشو بده گفت دلیل جواب ردمون چیه 

مادره هم میگفت پسرم گفته فقط اون دخترو میخوام به هیچوجه دست نمیکشم 

مامانه هم کلی معذرت خواهی کرد و گفت سوتفاهم بوده اشتباه کردم پسرم خیلی حالش بده تروخدا به همین سادگی جواب نه ندین

دیگه گفتم فعلا ولم کنن فکرامو بکنم🤦‍♀️🤦‍♀️اونام مثلا به من فرصت دادن