2777
2789
عنوان

جاریگری در جلسه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم قبول نمیکنم به هیچ وجه گول نخور اصلا 

و برخلاف موارد دیگه اصلا تو این موضوع نباید به حرف مادرت گوش بدی 

کسی که تو دوران آشنایی همچین کاری کنه بعد عقد پدرتو درمیاره 

پسره هم اگه واقعا ناراحت بود میومد خونتون و عذرخواهی می‌کرد نه اینکه مامانش گزارش ناراحتیشو بده 

این یعنی فردا پس فردا خونوادش اذیتت کنن هم نمیتونه کاری کنه

هیچی معذرت خواهی کردن گفتن تروخدا نگین نه پسرم خیلی حالش بد شده سوتفاهم پیش اومده و این حرفا آدم خوب ...

بنظرم نه عذر خواهی فایده نداره اونا ذاتشونو نشون دادن دیگه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
کار خوبی کردی.لازم شد این رفتار زشت رو مامانت یا خودت به اون پسره بگید.تا سری بعدی هر جا رفتن این جا ...

مادرش گفت من فقط به عروسم احترام گذاشتم ولی به اون ربط نداره ولی در کل حس میکنم سیاه نمایی رفتار واقعی همون دیشبی بود

اره منم انتظار رفتار خوب داشتم من هی به جاری لبخند میزدم بعد اون نگاهم نمیکرد

داشتم شیرینی تقسیم میکردم گفت اصلا این طرف نیار من نمیخورم😐😐😐خب بزار بگیرم جلوت مثل آدم بگو ممنون نمیخورم

اصلاااا قبول نکنیا اینا الان اینجوری کردن تو گفتی نه میگن سوتفاهم بعد خرشون از پل گذشت همین جاریت بر ...

مشخص بود از جاریه میترسن اصلا چون جلو اون اصلا رفتار درستی با ما نداشتن

ازخدا میخام کمکت کنه بهترین تصیمیمو بگیری عزیزم وقتی کسی میخاد ازدواج کنه من یاد خودم میفتم امیدوارم همه جوونا خوشبخت بشن ووارد زندگی توام با شادی خوشبختی بشن ،و واقعا خانواده هایی که میخان عروس دار وداماد دار بشن نمیگم مثل بچه ها خودشون بدونن چون واقعا نمیشه اینطور فکر کنی اما لااقل به احترام رفتار کنن وتو این اوضاع سخت اقتصادی که همه مشکل دارن مشکلی به مشکل بچه وعزیزاشون اضافه نکنن

مادرش گفت من فقط به عروسم احترام گذاشتم ولی به اون ربط نداره ولی در کل حس میکنم سیاه نمایی رفتار واق ...

ببین پس خودت همه چیو بهتر دیدی

یه نه بگو و خلااااااااص

بخدا اگه خوب بود می گفتم بگذر حساس شدی

تا اخر عمرت با این عفریته تو عذابی

بذار پسره بفهمه از الان جلو این زنه رو بگیره برا سری بعدی

بستن ک ب این حتما ج آب مثبت بدیبخدا ک کارت عاقلانستاینکه سوتفاهم اینا بوده بیخودچون در جلسات خواستگا ...

اره دقیقا من میگم مامان نباید انقدر میگفتی جاری جاری

چون مادر شوهره میگفت عروس من خیلی آرومه دیر جوشه 

گفتم اون عروس اولو که نمیاد بزاره پایین طرف منو بگیره فقط بعدنم اختلاف باشه از چشم من میبینن میگن تز اولم مشکل داشته با حسودیش شده

من باشم قبول نمیکنم به هیچ وجه گول نخور اصلا و برخلاف موارد دیگه اصلا تو این موضوع نباید به حرف مادر ...

همون دقیقا فکر میکنم روش تسلط دارن روی همه اینام عروس تسلط داره

ببین پس خودت همه چیو بهتر دیدییه نه بگو و خلااااااااصبخدا اگه خوب بود می گفتم بگذر حساس شدیتا اخر عم ...

اره دقیقا منم همینو میگم

آخه مادرشوهر میگفت بعضی جاها با عروسم رفتیم خواستگاری نپسندیدم گفته اینا به خانواده شما اصلا نمیخورن ول شما خانواده خوبی هستین

من والا تعجب کردم که عروس و میبردن پختر ببنی بعد اون نظر میداده😐

بله دادی هم به این زودیا نده 

کاری کن حدقل ۱ ماه به تاخیر بیفته عقد و این چیزا 

بگو میخوام بیشتر فکر کنم 

تونستن توجهتو جلب کنن که هیچی اگه هم نه بزارش کنار 

اره دقیقا منم همینو میگمآخه مادرشوهر میگفت بعضی جاها با عروسم رفتیم خواستگاری نپسندیدم گفته اینا به ...

دروغ میگه مث ...

یگو اگه نظرش این بود این اداهاش نبود

تو رو خدا گول نخور

رک بگو همه ی اداهاشو

بگو هم من حساس نیستم حتی خونواده م هم متوجه اداهای عروستون شدن

بله دادی هم به این زودیا نده کاری کن حدقل ۱ ماه به تاخیر بیفته عقد و این چیزا بگو میخوام بیشتر فکر ک ...

فعلا انقدر ناراحتم گفتم اصلا نیان که باز میگم نه 

رفتارشون واقعا تحقیر و بی احترامی بود خیلی ناراحتم هنوز چیزی نشده این رفتار زود بود واقعا

خیلی رو بابام حساسم چون خیلیییی برامون زحمت کشیده هیچوقتتتت نزاشته سختی بکشیم کوچکترین بی احترامی رو به پدرم نمیتونم تحمل کنم اصلا

یه دوهفته فرصت بخواه بگو میخام بیشتر فکر کنم ببین چه واکنشی نشون میدن ( ببین اون خوبه که خواهر نداره، راه دور زندگی میکنه ،خودش خوبه ،کار موقعیتش خوبه ،خوشگلی زیادم دردسازه ، از نظرای دیگه هم خودت ببین چطوره) مادرشو زیاد نمیبینی وجاری، اینا خوبه، بازم خودت بهتر میدونی