2777
2789
عنوان

جاریگری در جلسه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3266 بازدید | 110 پست
اره میدونم اصلا دوست ندارم ادامه ب خانوادم میگن تو مشکل داری اونا گفتن سوتفاهمولی بی احترامی اول خیل ...

کسی که احترام خانوادتو نگه نداشته تا آخر همینه حالم بده که من از اول رفتاراشون روفهمیدم اما اشتباه کردم و وارد زندگی شدم الان دیگه با یه بچه راه برگشتی نیست با کسی وصلت کن که خودش وخاتوادش باهات مثل یه ملکه رفتار کنن نگید که خانوادش مهم نیس ما که نمیخاییم با اونا زندگی کنیم اتفاقا دقیقا قرار با اونا زندگی کنید آدم بی فرهنگ تا آخرش بیفرهنگه 

گلم اینا از اونایین ک دوس دارن طرف مقابلشونو تخریب کنن تا خودشونو بالا بکشن و تحمل ندارن کسی جلوشون ...

دقیما همش از عروسش تعریف می‌کرد خب بالاخره الان اومدین برای من نه اینکه عروستونم معرفی کتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونستم خانوادشون اینطوریه خیلی جلسات اول خوب رفتار کردن ولی عروسشون که اومد انگار از اون عروس می‌ ...

گلم جواب منفی بده دلایلشم توضیح بده..بگو ما روی شان و رفتار طرف مقابل و خانواده ش حساسیم نمیتونیم هر رفتاریو تحمل کنیم..برین با یکی مثل خودتون وصلت کنید

بگو نه تا به غلط کردن بیوفتن، فیس و افاده هاشونو هر وقت گذاشتن کنار و مثل آدم عذرخواهی کردن و رفتارش ...

دقیقااااا منم همینو میگم

مثلا زنگ زدن عذرخواهی ولی دوست ندارم اینطوری چون نه شنیدن اینطوری میکنن 

انگار ما فرستاده بودیم سراغشون بیان خاستگاری رفتارشون دقیقا این بود

آخه ما وضعیت مالیمون خیلی از لونا بالاتره و خانوادم پایین هم نیستن فقط نظامی نیست بابامدقیقا مامانم ...

اگه از قیافشم خوشش نمیاد که اصلا قبول نکن نگو بعدا برام عادی ،آره میشه اما هرموقعم دلت بگیره ازش چون دلت نبوده مسائل خیلی برات بولد میشه یا مادر ،زنداداشش هرکاری کنن چون نمیخواستیش خیلی زیاد ناراحت میشی عزیزم اینا تجربه ۸ ونه سال اذیت شدن خودمه

کسی که احترام خانوادتو نگه نداشته تا آخر همینه حالم بده که من از اول رفتاراشون روفهمیدم اما اشتباه ک ...

منم همینو میگم ولی خانوادم میگن نه معذرت خواهی کرداونا واقعا بی احترامی کردن

هی میگفت عروسم پدرش مثل خودمون نظامیه

عروسم پارک میشینن

حالا وضع مالی ما خیلی بهتره 

گلم جواب منفی بده دلایلشم توضیح بده..بگو ما روی شان و رفتار طرف مقابل و خانواده ش حساسیم نمیتونیم هر ...

جواب نه رو دادیم‌ولی زنگ زدم مامانم هی گفت عروستون عروستون

میگم مامان عروسشون به پرک خودشونم جلوی اون به من بی احترامی کردن به خانوادمون اونام هی معذرت خواهی الکی 

اگه از قیافشم خوشش نمیاد که اصلا قبول نکن نگو بعدا برام عادی ،آره میشه اما هرموقعم دلت بگیره ازش چون ...

پوففففف اره خوشم نیومده الان با این رفتار ازشون بدمم میاد دیگه 

واقعا بخوان ادامه بدن و ازدواج سر بگیره خودمو خلاص میکنم

من اصلا دوست ندارم برم تو این خانواده دیگه

حالم اصلا با اینا خوب نیست دیگه احساس دور بودن میکنم ازشون

ببین آفرین دقیقا منم همین حسو داشتم حالم خوب نبود باهاشون اما همش مادر گفت خوبن وفلان منم دچار اشتباه شدم ،وقتی وارد خانوادشون شدم همش میگفتم من اینجا چیکار میکنم ،من میون این آدمها غریبه ام ،اصلا حالم باهاشون خوب نبود هنوز همینم اشتباه نکن

تو جمع پچ پچ کردن و به تازه عروس محل ندادن خیلی رفتار زشتیه.ایکاش بهشون نمیگفتید از چی ناراحت شدید از این به بعد حواسشونو جمع میکنن دیگه اونطوری رفتار نمیکنن بعد که عقد کردید بله گرفتن دوباره همون روالو پیش میگیرن.

استارتر اگه اونجور رفتارو همیشه انجام بدن میتونی تحمل کنی؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ببین آفرین دقیقا منم همین حسو داشتم حالم خوب نبود باهاشون اما همش مادر گفت خوبن وفلان منم دچار اشتبا ...

واقعا منم حس میکنم دورم ازشون 

بالاتریم ولی اونا همه نظامین برگشت گفت پدر عروسمم مثل خودمون نظامین عروسشم چشم و ابرو نازک میکرد