2777
2789
عنوان

جاریگری در جلسه خواستگاری

3262 بازدید | 110 پست

بچه ها دیشب برای بار چندم باز خانواده نامزدم اومدن تا حرفای آخرو بزنیم برای عقد 

اینسری با عروسشون اومده بودن عروسه با فاصله از من وایساده بود که دست نده بعد اصلا نگاهم نمیکرد انقدر سرد و بی ادبانه رفتار کرد

مادر شوهرم فقط از اون عروس حرف میزد بعدم با عروسش پچ پچ حرف میزدن اصلا یه کلمه با من حرف نزد با مادرم هم حرف نمی‌زدن حتی مامانم خواست درباره درس من بگه کلا حرف مامانمو قطع کردن

مامانمم سوالی می‌پرسید از عروسش نظر میخواست کلا رفتارشون زیر و رو شده بود انقدر ناراحت شدم گفتم نمیخوام بگو بیان وسایلشونم ببرن

حالا مامانم بهشون گفت دخترم گفته نه مادر شوهره گفت که نه سوتفاهم شده و پسرم خیلییی از دخترتون خوشش میاد حالش بد شده گفتین نه و...

الان خانوادم میگن نگو نه شاید واقعا سوتفاهم بوده الان دیگه خوب رفتار می‌کنند ولی من اصلا دیگه دوست ندارم واقعا بهمون توهین کردن تازه عیر مستقیم شغل بابامم مسخره کردن اصلا دوست ندارم دیگه ولی خانوادم میگن سوتفاهم خیلی حالم بده چیکار کنم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اینا رفتارشون اول بسم الله اینه اخرش چی میخواد باشه؟من ک میگم سوتفاهم نبوده ولی اگر شک داری میخوای ی مدت دیگ بمون ببین رفتاراشون چطوریه اگ طرف واقعا اوکیه و اینا اونم

اگر طرف زیاد اوکی نیست و میدونی بهترشم بعدا واست میاد ک هیچی

چقدر احساس خوبی ازت گرفتم که پشت خانوادت وایستادی خانوادت باید بهت افتخار کنن

خانوادمم ناراحت شدن ولی الان میگن نه همون زود نگو نه ادامه بدیم ولی من اصلااا دبگه ازشون خوشم نمیاد واقعا جلسه ی خاستگاری و آشنایی این رفتار خبلی زشته 

یعنی چه سو تفاهمی؟؟دیگه روشن بوده آخه زشتم هست بگی این کارو کردید .. من بودم بیشتر فکر میکردم و بیش ...

مامانم زنگ زد گفت این کارو کردین عروستون اون کارو کرد😐😐😐گفتم نگو میگه تو حالیت نیست باید گفت

الان اون چیزی که به چشم من اومد مسخره کردن شغل بابا بودفکرهات رو بکن خوب سبک سنگین کن هول نشو چه مثب ...

اونا همه نظامین عروس اولشون باباش نظامی بابای من شغل آزاد ولی وضعیت مالیمون از اونا بهتره

بعد یه جوری با مسخره میگفت 

بابام داشت درباره شغلش میگفت اونا با مسخره میکنن باشه دیگه باد گرفتیم

بنظرم اینا رفتارشون اول بسم الله اینه اخرش چی میخواد باشه؟من ک میگم سوتفاهم نبوده ولی اگر شک داری می ...

نه طرف خیلی خوب بود ولی یکم پسره هم وسواس داره هی میگه بیشتر آشنا بشیم

کلا دلم نیسا ولی خانوادم نمیزارن بگمپنه

اونا همه نظامین عروس اولشون باباش نظامی بابای من شغل آزاد ولی وضعیت مالیمون از اونا بهترهبعد یه جوری ...

وای ردشون کن برن بعداپشیمون میشی 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن