2777
2789
عنوان

جاریگری در جلسه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نه تا به غلط کردن بیوفتن، فیس و افاده هاشونو هر وقت گذاشتن کنار و مثل آدم عذرخواهی کردن و رفتارشون درست شد قبولشون کنید ،مردم اول که میان خواستگاری سعی می کنن خودشونو خوب و مهربون نشون بدن اینا از همون اول طاقچه بالا میذارن و کلاس میذارن ،برن به درک

عزیزم‌منظقی باخونوادت بشین صحبت کن نزاربعدابگن الکی ردکردی بهشون بگو اگه ازدواج کنم معلوم‌نیست بعدا بااین خونواده چه اتفاقی میفته بعدم بگوکلا دلم به این ازدواج نیست نمیتونم باهاشون کناربیام دلم نمیخوادبعدا برگردم خونه پدرومادرم وپشیمون باشم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

انقدر گیج بازی درنیارید دخترا تو مراسما درگیر احساسات نشید بعدا تو زندگی مشکل جدی میخورید دگ جرات طلاقم ندارین هر رفتار بدی یه نشونه است ک باید روش فکر کرد شایدم تجدید نظر

گلم اینا از اونایین ک دوس دارن طرف مقابلشونو تخریب کنن تا خودشونو بالا بکشن و تحمل ندارن کسی جلوشون از خودش تعریف کنه چون فقط خودشونو میبینن...پسسس از همین حالا بدون با چه کسایی طرفی ..اینا عزت نفس آدمو انقد تخریب میکنن ک بعدا واقعا فکر میکنی ازشون کمتری و خیلی اعتماد ب نفست میاد پایین...

فردا تو زندگیت این جاری و این مادرشوهر اذیتت میکنن بگو نه بهشون شغل بابات چیه که مسخرش میکنه

بابا شغلش آزاده ولی ما وضع مالیمون از اونا بهتره 

ولی اونا همشون نظامین

هی میگفت پدر عروسمم مثل ما نظامیه

خانجام نمیزارن میگن تو عقده ای گذشت نداری

گلم بشین با خانوادت صحبت کن..بگو اینا از اونایین ک طرفو ترور شخصیتی میکنن تا حال خودشون خوب بشه ..بگو نمیخوام وارد همچین خانواده ای بشم

اسی کارو احساس خودت درسته خونواده های ما رو ولش کن فقط یچیز بلدن اونم اینه درست میشه همه چیز بااین ت ...

اره میدونم اصلا دوست ندارم ادامه ب خانوادم میگن تو مشکل داری اونا گفتن سوتفاهم

ولی بی احترامی اول خیلی بده خانوادم اولم خیلی ناراحت بودن خیلییی

معلومه خانواده بی فرهنگین پچ پچ ..تو حرف پریدن..اهمیت ندادن و گوش ندادن ب شنونده..اینا همش نشونه عقده ای بودن و بی شعور بودن و نامهربون بودن این خانواده س..بری بینشون بهت سخت میگذره ها...

به نظرمن کسی از الان خرش از پل نگذشته اینطور رفتار کرده تا آخر همینه حتی بدتر میشن کشیدم که میگم باآدمهایی وصلت کنید که احساس راحتی باهاشون کنید وحالتون کنارشون خوب باشه واحساس بهترین بودن رو بهتون بدن

ببین بارفتار عروس و مادرشوهر کاری ندارم ولی مسخره کردن شغل پدرتون مسئله مهمیه،اینا اگه بعدا هم بخوان ...

آخه ما وضعیت مالیمون خیلی از لونا بالاتره و خانوادم پایین هم نیستن فقط نظامی نیست بابام

دقیقا مامانم رفت گفت برای چی ناراحتیم عروستونم اینطوریه اینطوریه اونم هی زنگ میزنه مثلا معذرت خواهی ولی من نمیخوام خانوادمم میگن داره معذرت خواهی میکنه عقده ای نباش

خب دوست ندارم دیگه من از قیافه پسره خوشم نیومد ولی گفتنم همه چیش خوبه خانوادش خوبه الان از خانوادم خوشم نیومد نمیخوام اصلا