2777
2789
عنوان

واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
عزیزم مشکل نداری اینجوری داری بهشون میگی 😐

شوخی بود عزیزم، همسرم تکفرزنده، این وصف حال اونایی بعضی کاربرهای سایت هست در وصف خانواده همسرشون،درصورتیکه هیچوقت از کارهای خودشون نمیگن و فقط از بدیهای دیگران میگن‌ . خانواده خودشون از ما بهترون، خانواده شوهر والضالین هستند🤐🤐🤐🤐

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تک فرزنده ولی خدارو شکر لوس بار نیمده

اره واقعا، همسر منم لوس و رو اعصاب نیست خدا رو شکر

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شوخی بود عزیزم، همسرم تکفرزنده، این وصف حال اونایی بعضی کاربرهای سایت هست در وصف خانواده همسرشون،درص ...

وای جرررر 😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼

یه علتشم اینکه خود طرف اجازه همچین بحث ها و رقابت ها و ...میده....اگر سرت تو لاک خودت باشه کاری به کار کسی نداشته باشی باسیاست رفتارکنی ،شیرین بری شیرین بیای، کسی جرات نمیکنه جسارت کنه

یه علتشم اینکه خود طرف اجازه همچین بحث ها و رقابت ها و ...میده....اگر سرت تو لاک خودت باشه کاری به ک ...

دقیقا همینه 

مثلا دیدم خیلیا دنبال تلافی کردنن

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
اینکه بجای حل مسئله ،پاک کردن صورت مسئله میشه.....بلاخره توموقعیت های مختلف بایدبدونی چجوری رفتارکنی ...

میدونم محض مزاح گفتم.

من خودم جاری ندارم

قبلنا دوستان از بدی مادرشوهر حرف میزدن میگفتم‌منو ترسوندین از ازدواج انقد بد گفتین 

بعد ازدواج فهمیدم از چ چیزی حرف میزنن و درکشون کردم

هرچند کلا ادمی هستم ک ب هیچکس حتی پدرمادرم اجازه دخالت نمیدم و اهل رفت امد زیادی نیستم ولی بعضیا کلا دوسدارن برا دیگزان برن رو منبر