2777
2789
عنوان

واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
بعضیا کمبوداشون رو میخوان جبران کننیا چشم و هم چشمی میکننیا نمیتونن ببینن زندگی جاریه بهترهیا خونواد ...

واقعا همینطوریه 

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼

من با جاریم هیچ مشکلی ندارم ، اینهمه سالم ازدواج کردم ریخت نحس اونو شوهر ایک بیریشو ندیدم تا حالا ، نه اون نه خواهر شوهر فتنه مو، حتی اسمشونم نمیدونم چیه ، راحت با اعصاب آرام زندگیمو میکنم ، البته این مه همسرم خواهر و برادر نداره هم بی تاثیر نیست تو این قضیه 😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با جاریم هیچ مشکلی ندارم ، اینهمه سالم ازدواج کردم ریخت نحس اونو شوهر ایک بیریشو ندیدم تا حالا ، ...

عزیزم مشکل نداری اینجوری داری بهشون میگی 😐

خیلی خوبه زن عمو های خودمم با مامانم رابطه خوبی دارن ولی بیشتریا تو نی نی سایت درگیرن 😂

این جا مردم میان از مشکلات میگن دیگه.

فکر کن طرف بیاد تاپیک بزنه وای جاریم عالیهههه کلی مسخره می شده.😂😂ولی پشت سر جاری فحش بده قابل درک تره.😐😐

❤️❤️ 

این جا مردم میان از مشکلات میگن دیگه.فکر کن طرف بیاد تاپیک بزنه وای جاریم عالیهههه کلی مسخره می شده. ...

تازه پربازدید ترم میشه 😂

اخه دیگه انقدر جاری جاری میکنن میترسم یه بدترش گیر خودم بیاد 🤦‍♀️

عی بابا

زندگی خودتونو با دیگران اصلا مقایسه نکنین

جاری هم یک خانم مثل شما

با خواهرت تا حالا دعوا نکردی؟ 

یا مادرت

سخت نگیرین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من کع کلا با اتفاقایی که واسشون افتاده دور ازدواجو خط کشیدم😐🤝

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

عی بابازندگی خودتونو با دیگران اصلا مقایسه نکنینجاری هم یک خانم مثل شمابا خواهرت تا حالا دعوا نکردی؟ ...

خدا کنه خواستگاری کنه مشکل با جاری رو به جون میخرم 😂

من کع کلا با اتفاقایی که واسشون افتاده دور ازدواجو خط کشیدم😐🤝

مخصوصا اون خانمی که شوهرش تو خونه حبسش میکرد 💔

بیکارن دوست عزیز. شما کار، تحصیلات یا مشغله داشته باشی وقت نمی کنی به رفتار دیگران زوم کنی. اگر هم کاری بکنن، حواله میدی. از فرهنگ پایین و خاله زنکی هم هست. من ماهی یه بار خانواده رو می بینم، همون به خوبی و خوشی برگزار میشه. اگر هم از چیزی دلخور بشیم، میدونیم سهوی بوده یا بی اهمیت. و در نتیجه کش نمیدیم 

بخاطراینکه عده ای سطح زندگی پایین و فرهنگ پایینی دارن ،دخالت میکنن وچشم وهم چشمی ورقابت ،وگرنه هرکی سرش تو کار وزندگی خودش باشه و اولویتش خانواده اش باشه نه خانواده شوهر و جاری وخواهرشوهر ومادرشوهر ، این مشکلات پیش نمیاد ....

من خودم در آینده اذدواج کنم اصلا کسی حد نمیدونم که رقابت کنم باهاش مشغول زندگی شخصی خودم و همسرم میشم ارتباطات فقط مناسبتی به قول عزیزی دوری و دوستی

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
بیکارن دوست عزیز. شما کار، تحصیلات یا مشغله داشته باشی وقت نمی کنی به رفتار دیگران زوم کنی. اگر هم ک ...

بهترین کار همینه 🌸