2777
2789

مثل فیلم بی رویا که من امشب دیدم

گیج کننده بود

ولی من برداشتم فقط تناسخ بود

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه هنرمند دارم میبینم هرروز که سینمای ایران داره نابود میشه با سناریو های تکراری و خسته کننده از اون بدتر بازیگرای غیرحرفه ای هر سری منتظر یه فیلم خوب میریم سینما ناامید بر میگردیم 

افتضاااااااااااااااح بود، از وسطش انگار نمایش عروسکی نگاه می کردیم

حتی یه ذره هم توی تبلیغاتش از عروسک بازی هاشون نذاشتن

وگرنه به هیچ وجه نمیرفتم ببینم، اصلا پیشنهاد نمیکنم

واقعا از شخصیتی مثل رضا عطاران بعید بود که تو همچین فیلمی بازی کنه متاسفانه سرمایه ملی با همچین فیلم نامه های مزخرفی به باد میره  کارگردان و تهیه کنندش  باید برن غاز بچرونن نه اینکه فیلم درست کنن

فیلم بسیار سخیف ،  مبتذل و بی محتوا ، این فیلم نمونه بارز توهین به شعور بینند س واقعا متاسفم برای فرهنگ بر باد رفته سینما ، نظرم در مورد رضا عطاران کلا عوض شد ...کلا دیگه سینما نخواهم رفت ....