2777
2789
عنوان

سوال از وام ازدواج

91 بازدید | 12 پست

سلام.. ما پارسال اسفند ثبت نام کردیم..اردیبهشت اسممون برا بانکی دراومد.. رفتیم اما چون ضامن نداشتیم نشد.. الان پدرشوهرم اینا میگن وام رو بدین ب ما ما خودمون ضامن و اینارو پیدا میکنیم.. 

سوالم اینه.. ما ک یکبار ثبت نام کردیم و نرفتیم ..و منتفی شد.. ایا دوباره میتونیم برا دریافت وام ثبت نام کنیم؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم اینطور شدم... ولی سعی کن تو بانکای بزرگ مثل صادرات و ملی و توسعه ثبت نام کنی چون هرچقدرم که تو نوبت باشن زود اسمت در میاد. ولی پست بانک و بقیه موسسه ها دیر در میاد...

اگر عجله داری هم میتونی با شعبه مربوطت تماس بگیری شرایطت رو بگی ببینی میتونن کاری کنن یا نه

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
آره منم اینطور شدم... ولی سعی کن تو بانکای بزرگ مثل صادرات و ملی و توسعه ثبت نام کنی چون هرچقدرم که ...

ممنون ک کمکم میکنین.. یه سوال دیگه م دارم.. ما خودمون بانکی ک ازش میخوایم وام بگیریم رو میتونیم انتخاب کنیم؟؟

ممنون ک کمکم میکنین.. یه سوال دیگه م دارم.. ما خودمون بانکی ک ازش میخوایم وام بگیریم رو میتونیم انتخ ...

فدامدات... آره میتونی تو سایت که داری ثبت نام میکنی لیست بانکایی که درحال حاضر نوبت گیری میکنن رو میاره تا انتخاب کنی

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
خواهری.. ببخش برا اطمینان میپرسم..  الان باید ثبت نام قبلیه رو حذف کنم ..دوباره جدید ثبت نام ک ...

والا من اینکارو نکردم اطلاع ندارم

یع سر برو همون بانکی ک رفته بودی ازشون بپرس

تو سایت که میگی رفتی امکان ثبت نام مجدد نبود؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
توی سایت زدم دیدن وضعیت.. نوشته بود ک تسهیلات ب شما تعلق نگرفت بدلیل عدم ارایه مدارک. الان باید این ...

اره گلم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤