2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی خانوادم آبرومو برد

255 بازدید | 9 پست

من با مامانش مشکل پیدا کردم ی گله کوچیک کردم ب مامانش که مامانش بجای اینکه بگه منظوری نداشتم گفت حقتونه و دوست دارم اینطوری رفتار کنم اولین بازم بود بعد نه سال ی گله بهش کرده بودم که اینجوری کرد الانم مادرشوهرم از چشمم افتاده حتی ی ساعت دیدنش برام زجر آور ه.حالا مادر شوهرم و خواهرشوهرم میخوان برن مسافرت شوهرم میخواد باهاشون بره ولی من دوست ندارم گفتم نمیام شام امشب خونه مامانم بودیم ک شوهرم تو جمع گله کرد از من و کلی داد و بیداد و ک دخترتون اینطوریه و منو اذیت میکنه  جلو دامادامون و آخرم بهم گفت بیشرف و بیحیا جلو همه

شما بودید میزفتید مسافرت با این آدما یعنی من حق ندارم کسایی ک بهم بی احترامی کردنو دیگ مبینم؟

نرو‌  فقط همین 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا مشکل تو زندگی دارین‌. یکی مهم و اساسی. یکی کوچیک و موقتی‌. شما الان رو کوچیکه تمرکز کردی.

موضوع مسافرت این وسط اصلا مهم نیست. بری یا نری تموم می شه و می ره. خانواده ی شوهرتو می تونی نبینی دیگه کلا. ولی طرز رفتار و حرف زدن شوهرت با شما تا آخر عمر هست. برای این یکی باید فکری کرد‌.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دو تا مشکل تو زندگی دارین‌. یکی مهم و اساسی. یکی کوچیک و موقتی‌. شما الان رو کوچیکه تمرکز کردی.موضوع ...

ازت خوشم اومد، چقدر عالی تحلیل کردین، نی نی سایت به وجود افرادی مثل شما نیاز داره