2777
2789
عنوان

چشم برزخی

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 59 پست
آره چشم برزخی میتونه چهره واقعی انسانها رو ببینه

به چیزی بگم باور شدنش با خودته...

هر آدمی میبینم فقط یک دقیقه باهاش باشم از چشماش میفهمم راست میگه یا  دروغ یا آدم خوبیه یا نه...

زن همسایه مون باورم داره یه بار در مورد زن همسایه دگه حرف می‌زد میگفت تازه آنجا آمدن سال هاس میشناسم خیلی ادم خوبیه و بچه هاش اینقدر با ادبی من که وقتی دیدمشون گفتم این کجاش آدم خوبیه گفتم نه بخدا و از این حرف ها...

خلاصه یه روزی آمد که فهمید همش مصلحت بود پسرهاش در نورد بدنش حرف میزدن نگاه میکردن پشتش فحش میدادن ...

آمد و گفتم چیه چی گفتم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برزخی اینا نمیدونم ولی الانمو یه قسمتاییشو تو گذشته دیده بودم یا یکی دوبار تو خواب بیداری یچیزا ...

یآدمه در 5 6 سالگی دیدم ت خیابون پر بادکنک بود بیدار شدم  به بچه ها گفتم اینجا پر بادکنک دیدم رفتن و دیدن واقعا پر بادکنک هست ولی در واقعت خراب بودن همشون...

مثلا میتونی منو الان ببینی؟ 😂خصوصیاتمو بگی

مگه روح سوار هستم بیام پیش تو...🤣

منظورم در واقعیت چیز هایی میبینم مثلا چند ساعت پیشه یه ادن سیاه ت خیابون راه می‌رفت کامل سیاه مثل سایه معلوم نبود مرده یا زنه...

کسی که چشم برزخی داره عیوب انسان ها رو لو نمیده.اگه لو بده چشمش از کار میوفته

مگه ماشین آلات هست از کار بیفته...

من که خودم دارم هیچ ربطی نداره...

عجیب نیست کسی باور نمیکنه فقط خواستم ببینم کسی مثل من هست یا نیست...

بعضی وقت ها یکی میخواد با من حرصت میکنه میدونم مشکلش چیه قبل از اینکه بگه یا یه حسی بهم میده که فلان ...

شما چندسالتونه؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
به چیزی بگم باور شدنش با خودته...هر آدمی میبینم فقط یک دقیقه باهاش باشم از چشماش میفهمم راست میگه یا ...

همه ی اینا مربوط به باز بودن برخی از چاکرا هاست و ربطی به چشم برزخی نداره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
همه ی اینا مربوط به باز بودن برخی از چاکرا هاست و ربطی به چشم برزخی نداره

وقتی یهو جلوی خودت کور میشه میبینی برق مطب دکتر مشکل داره یهو به حالت عادی میشی و چشمات درد میکنه گیج میشی و زنگ میزنی میگی مغازه رو نشون با اینکه نمیدونی میخواد بشوره و میگه باشه نمی‌خورم برق چک میکنه بعدا میبینه که اگ شسته بود مرده بود.. به این چی میگی...

وقتی یهو جلوی خودت کور میشه میبینی برق مطب دکتر مشکل داره یهو به حالت عادی میشی و چشمات درد میکنه گی ...

اینا مربوط به چاکراهاست

مگه ماشین آلات هست از کار بیفته...من که خودم دارم هیچ ربطی نداره...عجیب نیست کسی باور نمیکنه فقط خوا ...

وقتی کسی هو بصیر شد هو ستار هم میشه وقتی کسی هو ستار رو از دست داد هو بصیر رو هم از دست میده.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینا مربوط به چاکراهاست

برو ببین ا کجا گرفته شده اصلش به چشم برزخی برمیگرده...

انواع زیادی هست من که این چیز رو دارم زیاد در موردش خوندم فهمیدم اصلش چشم برزخی نیست و چیزی که مردم میدونن که دیدن آینده همیشه و سفر در الگویی نیست چیز های زیادی هست مثل آب میوه طعم زیادی داریم ولی اصلش آب میوه هست...

اره یه بار ت مغازه جن دیدم رفتم به صاحبش گفتم میگه منم حس کرده بودم...

جن مادی هست با چشم سر دیده میشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد