2777
2789
عنوان

چشم برزخی

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 59 پست
وقتی کسی هو بصیر شد هو ستار هم میشه وقتی کسی هو ستار رو از دست داد هو بصیر رو هم از دست میده.

ربط به این نداره...

من جن هم دارم از وقتی مادرم حامله بود هوا جن داشت بعدش به من رسیده و میگن وقتی جن رو لو میدی میره مت هزار بار لو دادم نرفت وقت مثل آدم عادی میگه باور نمیکنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط به این نداره...من جن هم دارم از وقتی مادرم حامله بود هوا جن داشت بعدش به من رسیده و میگن وقتی جن ...

پیشنهاد ما اینه که با جن ارتباط قطع کنی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چبکار کنم قطع کنم خانم...🤣همه جا میبینمشون دست خودم نیست...مادرم قرآن گذاشته زیر سرش از من می‌ترسه. ...

تلقین نکن سعی کن دوری کنی و فکر نکنی به همچین چیزایی چیزی دیدی ام مهم نباشه واست

بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰

تلقین نکن سعی کن دوری کنی و فکر نکنی به همچین چیزایی چیزی دیدی ام مهم نباشه واست

نه بابا باهاشون عادی هستم مثل آدم های عادی رفتار میکنم از بچگی با من هستن...

مراقب باش یکی از اقوام ما همین مدلی ب .. داد خودشو

چطور تو باور کردی...

خیلی تعجب می‌کنم...

تنها کسایی که باورم دارن همشهریان و خانم دکتر... چون اونا یه چیز هایی عجیب از من دیدن...

چطور تو باور کردی...خیلی تعجب می‌کنم...تنها کسایی که باورم دارن همشهریان و خانم دکتر... چون اونا یه ...

چون خودم همچین شخصیت نزدیکی دارم و تو اطرافیانمم دیدم برا همین میگم باید فاصله بگیری:)

بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰

چون خودم همچین شخصیت نزدیکی دارم و تو اطرافیانمم دیدم برا همین میگم باید فاصله بگیری:)

میکم جدی جدی میگم میتونم باهات در ارتباط باشم یه جا های بدنم نشونت میدم و بگی در اون اونا دیدی یا نه چون من جواب های کاملا نگرفتم هنوز...

چبکار کنم قطع کنم خانم...🤣همه جا میبینمشون دست خودم نیست...مادرم قرآن گذاشته زیر سرش از من می‌ترسه. ...

داداش من آقام.به مفایح مراجعه کن برای دفع جن دستوراتش هست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دشداشه سفید پوشیده چشماش سبزه خطی هستن مثل چشمای مار دست هاش عادیه تا پاهاش دیدم فهمیدم جنه...

پاهاش سم داشت؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱