2777
2789

من سه ساله تو یه رابطه ام که اولش خیلی خوب بود ولی اون توی زندگیش میخواد هرچی میگه من بگم چشم هیچوقت نمیتونه مخالفت بشنوه مثل بچه همش قهر میکنه میگه این رابطه رو نمیخوام همیشه منو مقصر میدونه هیچ احترامی نمیذاره و فحش میده من تو این مدت هیچ انتظاری جز احترام و محبت ازش نداشتم خودش میدونه تا حالا حتی نذاشتم یه هزار تومنم تو این رابطه خرج کنه بجز هدیه ها همه کار بخاطرش کردم ولی اگه نمیکردم همینجوری باهام رفتار میکرد همش منو مقصر میدونه احساس عذاب وجدان دارم که شاید اشتباه از منه دارم دیوونه میشم 

شما بودین چیکار میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا انقد سخته برام تمومش کنم

سختی حالا در مقایسه با تحمل یه عمر همچین آدمی هیچی نیست عزیزم... دور شو ازش 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

منم تو رابطه م  مرد داری رو دارم یاد میگیرم    من حرف گوش کنم برا عشقم   حتی پروفایلمو برداشت چیزی نگفتم 

و اشتباه کردی تو رابطه نذاشتی خرج کنه   من همه خرج رابطه به عهده عشقمه   و من برا جبران کادو میخرم 

هر چی زودتر بیا بیرون از این مرداب اسیدی آدم کمه مگه این چه کوفتی بود گرفتارش شدی برو پی خوشبختی

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

منم تو رابطه م مرد داری رو دارم یاد میگیرم من حرف گوش کنم برا عشقم حتی پروفایلمو برداشت چیزی ن ...

من بخاطرش همه کار کردم ولی سرچیزای مسخره رابطه رو بهم میزنه مثلا ده دیقه دیر جواب زنگشو بدی یا همیشه انتظار محبت و احترام داره درحالی که خودش هیچی هیچ