2777
2789
عنوان

پیراپزشکی تعهدی کجاها داره کرمان هم داره ایا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 121 پست
خدا کنه تمدید شه من مشاورم برام زد انتخاب رشته کرد خودم بابد فردا چکش کنم ببینم چ غلطی کرده

ایشالا تمدید بشه منم هنوز سردرگمم کامل چک نکردم لیستمو هنوز اصن ..

تازه همین تایم اصلی که دادن خیلی کم بود نسبت به سالای قبل..حتما باید تمدید کنن🥲💔

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاهداف میگن دانشگاهش عالیه تیپ ۲ هست

اره عزیزم دانشگاه خیلی خوبیه واقعا 

هم از نظر فضا هم میگن قطب علمی جنوب شرق ایرانه

من اگر رشته مونظرمو میداشت خیلی خوب بود همین دانشگاه سیستان و بلوچستان میرفتم حیف نداره باید بدم شهر دیگه🥲😂

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
عزیزم پردیس ها کدوم میشن تو دفترچهاخه من اصلا کلمه خودگردان و پردیس رو ندیدممیشه ب من بگید

پردیس ینی شهریه پرداز تو دفترچه سراسری هست

خودگردان ینی از آزاد ب شدت گرون تر و توی دفترچه آزاد هست

....
اره عزیزم دانشگاه خیلی خوبیه واقعا هم از نظر فضا هم میگن قطب علمی جنوب شرق ایرانهمن اگر رشته مونظرمو ...

زاهدان میزنم حتما اجی ولی میترسم بیارم و خانوادم نزارن برم بگن 

چون خانوادم این چیزا حالیشون نیست ک زاهدان مرکز هست و امنیت داره و عالیه فک میکنن امنیت نداره ممکنه نزارن بیام و محروم شم ولی من میزنم 

....