2777
2789
عنوان

پیراپزشکی تعهدی کجاها داره کرمان هم داره ایا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2791 بازدید | 121 پست
ههی چی بگم رفیق آقا میگم تا کی وقت داره این انتخاب رشته؟؟؟؟ ۱۲ شب یکشنبه ؟تمدید میشه ؟؟؟ من ب مشاورم ...

تا ۱۸ ام یعنی فردا ولی میگن حتما تمدید میشه و باز زمان میدن🥲

من خودم سیستانی ام و زاهدان زندگی میکنم عزیزم زاهدان و زابلو بزن بقیه شهرا کوچیکن و کم امکانات درکل..

ولی اگر زاهدان قبول بشی خیلی خوبه هم شهر خوبیه هم مسیرش تا کرمان خیلیی زیاد نیست و از طرفی دانشگاه خیلی خوبیم داره 

ایشالا که قبولی و اینجا هم خبرشو بهمون میدی😍💖

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من خودم سیستانی ام و زاهدان زندگی میکنم و میگم هم زاهدانو بزنه هم زابل ولی شهرای دیگرو نه چون کوچک و ...

اره واقعا من زایل زاهدان میدونم ا  خود کرمان بهتره لااقل زاهدان اینحوریه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در مورد ایرانشهر و خاش نظری ندارم ولی زابل و زاهدان در یه سطح از نظر امنیتی هستن و خوبه شهرش د ...

سلام گلی خوبی زابل ینی خوبه؟؟؟

زاهدان ک میدونم خوبا دوستم خودش اونجا مامایی خوند یکی دیگ هم بهداشت راصی بودن امنیت دارا اوکیه 

زاهدان ک میزنم حتما 

زابل بزنم ینی ؟؟؟ میترسم بیارم خانوادم نزارن محروم بشم 🥲

....
سلام گلی خوبی زابل ینی خوبه؟؟؟زاهدان ک میدونم خوبا دوستم خودش اونجا مامایی خوند یکی دیگ هم بهداشت را ...

ببین اگ خونواده مشکلی ندارند بزن روزه شک دار نگیر اول با خونواده ات مشورت کن ولی آره از نظر امنیت و اینا واقعا اکیه زابل

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

تا ۱۸ ام یعنی فردا ولی میگن حتما تمدید میشه و باز زمان میدن🥲من خودم سیستانی ام و زاهدان زندگی میکنم ...

خدا کنه تمدید شه من مشاورم برام زد انتخاب رشته کرد خودم بابد فردا چکش کنم ببینم چ غلطی کرده

....