2777
2789

امروز رفتم خونه بابام و خواهرمم بود .مامانم بهش گفت حالا خونت داره میره یه شهر دیگه نری دیر به دیر بیای سربزنی اونم برگشت به مادرم گفت یوقتی میام که ذات وذوتت نباشن مادرمم بهش گفت ذات وذوتم کیه اونم برگشت گفت همون که تو پذیرایی نشسته( که یعنی من باشم منظورش من بود)مادرمم بهش گفت تو هم ازین تخم وترکه ای میخوای نیا........خواهرم خیلی وقته همسرش جدا شده و با این حال که همیشه من احترام ۶سال بزرگتریشو نگه داشتم همیشه نسبت بهم نیش داره حتی موقعی که از  همسرش جدا شد  تا چند ماه تو خونه من بود وحتی دخترشو هم پیش دخترم گذاشته بود.ولی چند سال بعد هر وقت بهش میگفتم بزار دخترت بیا پیش دخترم میگفت نه دختر تو باباش بالا سرشه یه موقع تو روحیه دخترم تاثیر میزاره ..درصورتی که دخترشو خونه همکلاسیاش میفرستاد....یا بارها به مادرم میگفت خوشبحال ارغوان شوهرش اهل زندگیه وخیلی جاها دوست داشت منو زیر سوال ببره وجلو شوهرم خیطم کنه ....خیلی برام عجیبه فکر نمی‌کنم ربطی به جداشدن وعقده زندگی نکردنش باشه چون همون موقع که دخترش تازه بدنیا اومده من با این حال که بچم کوچیک بود رفتم کمکش وکارا خونش ولباس بچشو بشور ولی باورتون نمیشه یبار رفتیم خونه بابامینا لباسا بچش تو تشت بود و پیراهن دختر منم روشون بود خیلی شیک ومجلسی همون یدونه لباس بچه منو جدا کرد ولباس بچشو شست.چرا بعضیا اینطوری بی ذاتن وبی چشم ورو هستن ؟اونم خیلی حرفه که دیگه هم خون آدم هم باشن.....خواهرا شما هم اینطورین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهر دارم عقد بود طلاق گرفت از منم کوچیکتره دوسال اصلا همچین مساله ای نداریم ینی اگه تو هم طلاق بگیری بری خونه بابات خواهرت خوشحال میشه🤔

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
آره همکار من دو ماه بود اومده بود محل کارمون انقدر بهم نیش کنایه زد مسخره کرد ک دعوامون شد الان ۷ سا ...

قبلا کنتاک لفظی داشتین باهم یا اونم امثل خواهر من یدفعه دیوونه میشه....باز اون غریبه هست دلت نمیسوزه

جالب اینجاست با اون یکی خواهرم که شوهرش فوت شده یا خواهر بزرگم که زندگی به روال و خوبی داره اینطور ن ...

بهت حسودی میکنه

شایدم مدر و مادرت تو رو بیشتر دوست دارن و این تبعیض باعث تنفر شده

من یه اخلاق خیلی بد دارم خیلی ذهنم درگیر رفتارهایی میشه که از کسی میبینم باورت نمیشه من دیقه ای نیس ...

متاسفانه منم دور از خانواده ام هستم.وقتی سالی یکبار میرم ببینمشون انقدر رفتارای بد و نیش و کنایه ازشون میشنوم که از رفتن پشیمون میشم.انگار حقشونو خوردم.فکر میکنن از همه دعوا و حرف و حدیثا دورم حق اونا ضایع شده.خواهر منم از من کوچیکتره بعد که من ازدواج کردم اون هم هوایی شد نه درسشو درست خوند نه کاری.ازدواج کرد با کسی که در سطحمون نیست.حالا انگار من حقشو خوردم.

منم خواهر دارم عقد بود طلاق گرفت از منم کوچیکتره دوسال اصلا همچین مساله ای نداریم ینی اگه تو هم طلاق ...

نمیدونم من که خونم جداست همدیگه نمی‌بینیم زیاد .یه سری هم اومد به شوهرم دست داد وسلام علیک گرم کرد ولی منو به ندیدن زد