2777
2789

از همین الان بگم اگه ممکنه فک کنین من عقده ای ام پس فکرتون رو بم نگین چون خیلی ناراحت کنندس؛-؛

مثلا دوازده سال دیگه که میشه بیست و شش سالم من یه جراح خیلی خوب شده باشم بعد از اونجایی که توکیو زندگی میکنم (حالا یا توکیو یا انگلستان یا ترکیه،، فقط ایران نیستم:/) موتور روندن واسم مشکلی نداره پس میرم گواهینامه موتور میگیرم با موتور میرم سر کار.. بعد تتو هایی که میخوامو روی دستام میزنم (کانجی گناه و مجازات)... سر کار کلی دوست پیدا میکنم و همیشه باهم میریم بیرون و خوش میگذرونیم... بعد اتاقمو پر از پوستر و مانگا و اینا میکنم و از اونجایی که خودم سرم خیلی شلوغه هر چند وقت یه بار یکی رو میارم تمیز کنه خونه رو... و هر وقت بیکارم میشینم انیمه میبینم... هر شب به مادرم زنگ میزنم و عیدا برمی‌گردم ایران ؛-؛

تصورات من از آیندم اینه.... دعا میکنین واسم تا بهشون برسم؟

به یاد ویلیام افتن کبیر i always comeback  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم هرچی واقعا خوبه برات پیش بیاد و بهش برسی

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

ایشالله برسی بهشون 😍 فقط وقتی ۲۶ سالت میشه دیگه علاقت به پوستر و اینا از بین میره . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ممنون 😋وای نگوووو مگه میشه؟ ؛-؛

اره منم دقیقا سن تو نوشته بودم تو ۲۵ سالگی چه موقعیتی ام  شبیه بود حرفات به نوشته های خودم ‌ البته من خارج هیچوقت نخواسته بودم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره منم دقیقا سن تو نوشته بودم تو ۲۵ سالگی چه موقعیتی ام شبیه بود حرفات به نوشته های خودم ‌ البته م ...

هعییی امیدوارم علاقه به پسرا جاشو نگیره 🌚

به یاد ویلیام افتن کبیر i always comeback