2777
2789
عنوان

گوشت چرخ کرده رومیشورین مگه

447 بازدید | 51 پست

سلام دیشب گوشتایکساعت داخل آب گزاشتم خونش دربیادبعدشستم گزاشتم آبش بره بعدقطعات کوچیک کردم بازم شستم گزاشتم آبش کشیده بشه سفیدشدن .بعدچرخ کردم کوفته درست کردم الان کوفته میخواستم بپزم آب کوفته سیاه شدابشم عوض کردم گفتم شایدرب زیادزدم 🤥

الان بازم احساس میکنم سیاهه . تو یه سایت خوندم بایدبعدچرخ کردن هم بشووری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقد شستیش 

من نمیشورم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من گوشت رو میشورم میزارم آبش که رفت میگذارم فریزر کمی نیم بند بشه بعد چرخ میکنم بعد از اون هر وقت بخوام چیزی مثل کتلت و کوفته درست کنم از پلاستیکش د  میارم میگذارم توی آبکش یه کوچولو آبم میکشم اینجوری خون آبه اش خارج میشه و کم کم هم آب میشه