2777
2789
عنوان

كرم پودر اكتي پور يا دوسه؟

374 بازدید | 11 پست

كدومش بهتر روي پوست ميخوابه؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
اكتي پور
9
60%
دوسه
6
40%
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسه دارم خیییلی راضی ام😊😊😊

فروشنده گفت در يك حدن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
جنس پوستت چیه؟ چرب و مستعد جوش؟ اکتی پور بخر

خشكه پوستم 

اما اومديم جنوب انقد گرمه ي ليوان چايي بخورم صورتم ميزنه بالا

اکتی پور و بخری مطمینی به پوست اسیب نمیزنه حتی اگه جوش داری پوستتو خوب میکنه..مواد ضدجوش داره..پوشانندگیش معمولیه

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
خشكه پوستم  اما اومديم جنوب انقد گرمه ي ليوان چايي بخورم صورتم ميزنه بالا

جنس خود پوستت خشکه به هر حال 

توصیه نمیکنم بخری

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
خشكه پوستم  اما اومديم جنوب انقد گرمه ي ليوان چايي بخورم صورتم ميزنه بالا

منم صورتم خشکه هرچی جز این دوسه میزدم روپوستم نمیخوابید وخیلی بد بود ازوقتی دوسه میزنم راضی ام

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
منم صورتم خشکه هرچی جز این دوسه میزدم روپوستم نمیخوابید وخیلی بد بود ازوقتی دوسه میزنم راضی ام

عه خب پس از همين ميگيرم مرسي

خواهش میکنم عزیزم راستی بدون کانسیلرش رو بخر من این رو دارم

ممنون از محبتت