2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارا شکر میکنم که اهمییت نمیدن،اهمییت بدن که چی بشه،همون بهتر که نباشن والا بوخودا  

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

هيچي

مگه قراره هي حالتو بپرسن؟؟

شما بارداري داري واسه خودت بچه مياري،قرار نيس بقيه نازتو بكشن

نهايتش همسرته كه بايد حالتو بپرسه گاهي هم خانواده ي خود شخص نه خانواده ي همسر! 

تازه خيلي وقتا تو خيلي از خانواده ها صحبت كردن راجع به بارداري رو بد مي دونن،زياد ديدم اينجوري.

اما در كل سعي كن زياد از بقيه توقعي نداشته باشي تا خودت اذيت نشي دوستم🤗

حق داری. انتظار تو بی مورد نیست.اما اونا حالا یه به عمد و یا خیلی ناخواسته توجهی ندارن. یا شاید ادم هایی با شوق و ذوق نیستن که واسه نی نی شما ذوق کنن. اینکه به روی اونا بیارید و گله کنید نهایتش خیلی مصنوعی و نه از ته دل محبت میکنن که به دل ادم نمیشینه. به نظرم سعی کن هیچ انتظاری ازشون نداشته باشی تا خودت اذیت نشی

بکششون.باهاشون قطع رابطه کن،جوابشونو بده،نفرینشون کن،سر شوهرت قر بزن،طلاق بگیری........

همه اینکارارو میتونی انجام بدی،

ولی همش در حال جنگی و باید هرروز منتظر یه حرف جدید باشی،ولی در ازای همه اینا میتونی یه کاریش کنی،.میتونی بزنی به بیخیالی و فکر کنی یه مشت بچن،ادمم از بچه توقعی نداره

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

عزیزم خوبه فقط سراغ نمیگیره. مادرشوهر من تو بارداریم هردفعه منو میدید یه چی میگفت تا یه هفته اشک میریختم. تازه بعد زایمان یه کمک کوچولوم نکرد هیچ کلی هویج داده بود که براش مربا بپزم.ابله

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

حالا مال تو خوبه هیچی نمیگن کلا برای من همه به شوهرم تبریک گفتن و منم انگار اونجا بوقم نشستم بعد یکی دوماه صندلی افتاد رو من شوهرم گفت حالت خوبه رو شکمت نیفتاد یهو از ده جا صدا درومد اوووووو حالا یه کنجد یه ماهه این حرفا رو ندارم منم پرو پرو گفتم من سه ماهمه شما خودتونو زدید به اون راه 

من هیچ وقت براشون کم نذاشتم.

خواهرشوهرهام باردار شدن.بهشون توجه می کردم.جایی بودنی نمی ذاشتم کار کنن خودم کار می کردم.

بهشون پیام می دادم.

به اصرار شوهرم رو بردم خونه شون برای تبریک بارداری شون و کلی شیرینی و انار و به و لیمو و ...خریدم برای جفتشون بردم.

حالا الان کوشن؟من دل نازک نشدم.دلم شکسته از این همه بی توجهی.

بهشون گله کنم؟وقتی می بینمشون چطور رفتار کنم؟

البته خودم می فهمم حسادت می کنن.چند ماهه خونه عوض کزدیم و پشت بندش من باردار شدم.