2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکت رو دیدم عزیزم خیلی ناراحت شدم و متأسف خدا رحمتش کنه 🙃 و به شما و خانواده اش صبر بده

ممنون ...گلم...دعا کنید نزدیک نماز صبح برامون...غم نبینید هیچ وقت

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

وای تسلیت میگمبخاطر چی فوت شد

ممنون...غم نبینید...غرق شده با پدر شوهرم بوده رفتن مسافرت ...امشب خبر مرگش رو دادن بهمون....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

خیلی سعی کردم نتونستم یروز گفت ندا منو بیخیال برو پی زندگیت و دیلیت اکانت کرد سه روز تمام حالم بد بو ...

میدونم سخته یه مدت کوتاه یا بلند مدت ممکنه حال خرابی بکشی ولی دیگه اونو فراموش کردی و میبینی داری ب زندگیت میرسی

میدونم سخته یه مدت کوتاه یا بلند مدت ممکنه حال خرابی بکشی ولی دیگه اونو فراموش کردی و میبینی داری ب ...

به خودم قول دادم هر لحظه که تونستم ازش دل بکنم این رابطه رو تموم کنم و برم 

دیگه برنگردم پشت سرمو و حرفاشو گوش بدم   

وای غم اخرتون باشه

ممنون....