2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی میکنه؟

خیلی قصش مفصله اما همش از خانوادش زخم میخوره بازم پیشچن تو کار کردن خیلی بیعقلی میکنه....وگرنه بشدت ادم ارومیه اصلا صداشو بالانمیبره روسرم میدونم خیلی دوسم داره وای بخدا دارم سکته میکنم یچیزی بگو ارومم کن همش بیصدا اشک میریزم

میخوام تازه پرونده جنایی ببینم😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تاپیک دارم بخون البته صفحه آخر معتقده دلیل سردیم اینه 🥴 و نمی‌دونم چجوری بگم که این رفتار نه‌تنه ...

نمیدونم به حرفم گوش میدی یان

ولی هرچقدم دوسش داشته باشی دلیل نمیشه خودتو نابود کنیا

من الان یکیو خیلی دوس داشتم یجور اونو دوس داشتم ک تا حالا هیشکیو انقد دوس نداشتم ولی با کاراش دکمشو زدم نزاشتم بیشتر از این کوچیکم کنه

خبر فوت برادر شوهرم رو دادن بهمون...فقط ده ساله اش بود.....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

نمیدونم به حرفم گوش میدی یانولی هرچقدم دوسش داشته باشی دلیل نمیشه خودتو نابود کنیامن الان یکیو خیلی ...

خیلی سعی کردم نتونستم 

یروز گفت ندا منو بیخیال برو پی زندگیت و دیلیت اکانت کرد 

سه روز تمام حالم بد بود عین مرده متحرک شده بودم 

دوباره برگشت گفتم ولی زندگی من تو بودی... 

گفت بدون تو نمیتونم و... دوباره اوکی شدیم و من بیشتر از قبل وابسته بهش 

وای روحش شاد باشه

ممنون...غم نبینید....واقعا سخته...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

کجا میخای بری

عروسی دعوتیم خیر سرم ،ای خدا برنامه هام خراب میشه 😖😖

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خیلی قصش مفصله اما همش از خانوادش زخم میخوره بازم پیشچن تو کار کردن خیلی بیعقلی میکنه....وگرنه بشدت ...

تو درستش کن کنارش باش همه چیو باهمفکری هم درست کنید اگه هردتون همو دوس دارین