2777
2789

دو ماهه زایمان کردم کسی نیست پیش بچه م برم دکتر

پماد کولتریماازول میزنم هیچ فایده نداره

با جوش شیرین شستم هیچ فایده نداشت

یه جوری خودمو خاروندم که تمام زخم و زیل شدم ولی بازم اهمیت نمیدم میخارونم‌ آروم میشم یه کم ولی واقعا زخمی شدم

یه پماد آنتی فیشر باریج میزنم ممکنه به اون حساسیت داشته باشم؟ آخه اونم نمیتونم قطع کنم

چه جوری چن شکم میزان یه دونه زائیدم همه جام پاره  شد 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

نمیشه تلفنی با دکتر در ارتباط باشی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه تلفنی با دکتر در ارتباط باشی؟

همه میگن باید معاینه بشی

یه بار از این دکترای آنلاین صحبت کردم قبل بارداریم‌

یه سری پماد اینا برام نوشت سرخوش رفتم گرفتم استفاده کردم از اون موقع پوست واژنم‌ کنده شد و همینجوری حساس مونده واسه ۷۷ پشتم توبه کردم آنلاین مشاوره نگیرم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
قرص نیستاتین بزار

تو شیردهی میشه استفاده کرد؟

از اسنپ دكتر كمك بگير ، همه جور دكترى داره . بصورت آنلاين

قبل بارداریم‌ با یکی از این دکترای آنلاین صحبت کردم 

یه سری پماد اینا برام نوشت سرخوش رفتم گرفتم استفاده کردم از اون موقع پوست واژنم‌ کنده شد و همینجوری حساس مونده واسه ۷۷ پشتم توبه کردم آنلاین مشاوره نگیرم