سلام عزیزم ما بروجردی نیستیم اما دوستان خانوادگی بروجردی داریم و چندین بار رفتیم... بروجرد خیلی زیباست.ونایی حتما برید ،بام بروجرد بی نظیره، و زیباترین جای بروجرد از نظر من آبسرده هست که واقعا بهشته .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این آبسرده که میگی مناسب هست واسه چند ساعت سر ظهر نشستن و غذایی خوردن؟
میوه های محلی ، دوغ ،عسل کوهی و خیلی چیزای محلی دیگه واسه توریستا میارن ... عروسکای زیبا و خوشگلی هم داره که دارن مشک میزنن و مکانیکی هستن و دیدنشون خالی از لطف نیست
معذرت دیر جواب دادم من خیلی کم میام نی نی سایتآره عزیزم عالیه آبسرده هم واسه تفریح ،هم خرید هم دورهم ...
قربونت
مرسی
فقط اگه ممکنه بهم بگو دقیقا کجای آبسرده باید بریم؟ چون توی برنامه نشان چندین جای مختلف زده. روستای ابسرده.رودخانه آبسرده.تونل آبسرده و ... دقیقا کجاشو باید بریم؟
لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...