2777
2789
عنوان

فروش طلا برا فوت پدر شوهر

329 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

این تاپیک برای خودمه بخاطر مشورتی که به دوستم دادم . شما بگین درسته یا نه

خانواده شوهر دوستم ، پارسال جا ب جا شدن . دوستم بنده خدا بخاطر رهن یکم طلاشو فروخت پول رهنشون کامل بشه 

الان مادر شوهرش فوت شده . شوهرشم دستش تنگه . دردو دل میکرد . گفت دلم میخاد یه سرویس دارم بفروشم که این روزا پول دم دست شوهرم باشه خرج کرد گیر نمونه. بلاخره مراسمات خرج داره و امور کفن و دفن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم کار اشتباهی فروش طلا فقط برای خرید خونه عقلانیه طلاهاشو نباید انقدر ساده از دست بده بلاخره آینده مشخص نیست 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

الان که میخاد باز اینکارو کنه میترسه . که باز دلخوری پیش نیاد . از طرفیم شوهرش انگار واقعا بد اورده و دستش تنگه .

من بهش گفتم شوهرت روز بدیشه. کمکش کن . یه سرویسو بعد باز برات میخره. خودشم مطمئنه که براش میخره بازم.