2777
2789
عنوان

فروش طلا برا فوت پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 31 پست

چرا باید شوهرش وقتی نداره خرج کنه؟

مراسم بزرگ نگیره . هزینه کمی بده برای امور خیر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید شوهرش وقتی نداره خرج کنه؟مراسم بزرگ نگیره . هزینه کمی بده برای امور خیر

هزینه ها زیاد عزیزم ما هم به تازگی یکی از عزیزانمون فوت کرد کلی هزینه مسجد و کفن و دفن و سنگ قبر و ...شد

الان که میخاد باز اینکارو کنه میترسه . که باز دلخوری پیش نیاد . از طرفیم شوهرش انگار واقعا بد اورده ...

من با نظر شما موافقم. زندگی مشترک همینه دیگه.مگه میشه همسر در تنگنا باشه و ما بی‌خیال باشیم.

چرا باید شوهرش وقتی نداره خرج کنه؟مراسم بزرگ نگیره . هزینه کمی بده برای امور خیر

چون نداره و خیلی باباشو دوس داشته .دوستمم خیلی دوسش داشت. میگه بفروشم به نظرت درسته با رفتار خانوادم ؟ گفتم مرگ یبار میاد . در حد عرف انجام بدین براش 

هزینه ها زیاد عزیزم ما هم به تازگی یکی از عزیزانمون فوت کرد کلی هزینه مسجد و کفن و دفن و سنگ قبر و . ...

میدونم هزینه ها زیاده میگم خب نگیرن مراسم. بلخره مراسم بگیری کلی هزینه جا و مداح و خوراک میشه

نمیدونم والا هر کسی صلاح زندگیشو بهتر میدونه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

هزینه ها زیاد عزیزم ما هم به تازگی یکی از عزیزانمون فوت کرد کلی هزینه مسجد و کفن و دفن و سنگ قبر و . ...

خدا همه رفتگانو بیامزره. مخصوصا کسایی که وقتی رفتن فقط خاطر و دل خوش جا گذاشتن از خودشون

چون نداره و خیلی باباشو دوس داشته .دوستمم خیلی دوسش داشت. میگه بفروشم به نظرت درسته با رفتار خانوادم ...

طلاها رو کی خریده؟

پدر عروس؟

پدر داماد؟

خود داماد؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
خوده پسره

تک پسره؟

بقیه هم بفکر هستن؟

جوری نشه مثل شرایط من که همه فکر کنن وظیفشونه

من هر چی خوبی کردم فکر کردن وظیفست خیلی دلم شکسته

پولشون رو جمع میکنن واسه خودشون خرج پیش میاد ب ما میزنگن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر