2777
2789
عنوان

یعنی دوقطبیم

60 بازدید | 9 پست

دوستان من ی چندوقتی تحت فشار خیلی بدی بودم که بین خانوادم وجود داشت 

تقریبا یکسال طول کشید اخرین بارها اقدام به خودزنی کردم بعد چند دقیقه فهمیدم دارم خودمو میزنم بقیه گرفتنم 

بعدش تا شب خوب شدم هم با خودم هم با خانواده 

الان استانه صبرم اومده پایین 

وقتی میبینم یکی از اعضای خانوادم بی عرضگی میکنه و حقش رو نمیگیره یا دیشب سر ی بحثی که حق با من بود طرفم رو نگرفت اعصابم خرد میشه و خودمو میزنم تو اتاقم 

باهاشون صحبت نمیکنم 

فکر خودکشیم میزنه به سرم 

من دوقطبیم؟

دیدن بی عدالتی دیوونم میکنه 

با اینکه مهربونم و تا ی سال پیش خیلی صبور بودم الان پر شدم از کینه و نفرت و خشم

نمیدونم چجوری تخلیه کنم به مریضی روحی و روانی نکشه 

لطفا راهنماییم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشخیصش با ما نیست بالینی باید بررسی بشه. اگه خودزنی داری میتونه بوردرلاین یا شخصیت مرزی هم باشه. به ...

ممنون راجع بهش سرچ میزنم 

بتونم حتما میرم 

بازم اگه موضوعی رو شما تشخیص دادید بگید من میرم دنبالش

تشخیصش با ما نیست بالینی باید بررسی بشه. اگه خودزنی داری میتونه بوردرلاین یا شخصیت مرزی هم باشه. به ...

چندتا از علائمش رو دارم لجبازی و حساس به عدم پذیرش و ....

دلایلشم نوشته میتونه کودکی باشه تجاوز یا نادیده گرفته شدن تو کودکی

من جفتش رو دارم

تاحالا دربارش نشنیده بودم ممنون از راهنماییتون

عزیزم اینجا نمیشه تشخیص داد. ولی هرچی باشه با یه دارو درمانی ملایم کاملا خوب میشه ❤️

چقدر خوب 

بله تشخیصش سخته 

ولی ی حدودی خودمو بشناسم بعدش برم دنبال درمان 

من از قرص و دارو میترسم از اعتیاد بهش میترسم 

ترجیح میدم بگردم و خودم راه پیدا کنم

چقدر خوب بله تشخیصش سخته ولی ی حدودی خودمو بشناسم بعدش برم دنبال درمان من از قرص و دارو میترسم از اع ...

نه عزیزم قرص و دارویی که به شما میدن هیییچ اعتیادی نمیاره. اعتیاد قرصایی میاره که مربوط به بیماری های اعصاب و روان جدی هست که با توهم همراه هست و به شدت خاب اور هستن‌‌. شما بیماری روانی نداری در بدترین حالت یه اختلال روانی هست که با  داروهای ملایم غیرخواب اور حل میشه