2777
2789
عنوان

دخترخالم هممونو بیچاره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی کاری ازتون برنمیاد ما یه نمونشو داریم الانم قیافش شده شبیه کارتن خوابا با یه پسره تو یه خونه کل ...

🤯😑😢

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
چقد نترسهما ی سر قرار میرفتیم تا سر خیابون میریدیم ب خودمون بچه های الان چکار ک نمیکننولی بنظرم مادر ...

دقیقا

تا الان بارها تنبیهش کردن گوشیشو گرفتن محدودش کردن تغییری نکرده

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

با حضرت پشمام ://// من خوندم ریدم ب خودم اون چجور اینکارا رو میکنههههههه یا علییی ببریدش مشاور‌یهو همون پسرا میبرن بلا سرش میارن ها شایدم آوردن این مواد و سیگار و الکل مجبوره استفاده منه نمیدونم باهاش حرف بزنید یکم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بزارید کیفشو ببره با رفیقاش ضررش چیه مگه

فقط جنگ و دعواش میرسه به خانوادش

آسم و بیماری تنفسی داره ولی باز این زهرماریارو میخوره و میکشه 

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
بايد مشاوره بشه كدوم شهر هستي يكي رو بهت معرفي كنم تا سر عقل بياد

تهران

هیچی کاری ازتون برنمیاد ما یه نمونشو داریم الانم قیافش شده شبیه کارتن خوابا با یه پسره تو یه خونه کل ...

خدا نکنه امیدوارم فقط بخاطر بلوغ و زود گذر باشه 

فقط برای اون دوستان عزیزی که میگن زندگی خودشه و همنوع فروش و.... متاسفم 

یه دختر تو اوج هیجانات بلوغ و... چه میفهمه خوب و بد چیه 

اگه بچه خودتون بود میگفتین هیچ مسئله نداره بزار راحت باشه 

بیچاره بچه های شما 

برداشتتون از آزادی را اصلا قبول ندارم 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است