۱۴ سالشه،کلا یک سوم منه اعصاب نذاشته برای خالم و شوهرخالم اینا.مثلا پریشب تولدش بود خالم زیر تخت یه شیشه ال**کل پیدا کرد دختر خالم خریده بود با دوستاش بخوره واقعا مغزم سوت میکشه اینارو ازش میشنوم یا مثلا اگه خونه تنهاست وقتی خانوادش میرسن خونه میبینن خونه پر دود سیگ**اره با ماشین پسرا میره بیرون م*واد میکشه چیکارش بکنیم؟؟چند وقت پیش هم میخواست یواشکی بره کردان با دوستاش جلوشو گرفتیم
+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
تاپیک منو ببین 😂👍پشمات میریزه از دختر خالم و دختر داداشم
یا علییییی دختر داداشت خطرناکه هااا
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤔 واقعا این مدلی بودی و خوب شدی یعنی سر به راه شدی ؟
بله. تو سن بلوغم هم فرار کردم از خونه هم الکل مصرف کردم چندبار هم سیگار کشیدم هم دوسپسر یواشکی داشتم. البته خلاف جدی ای نمیکردم. ولی دوران بلوغم که گذشت کاملا اروم و سر به راه و منطقی شدم. الانم مامان یه پسرم 😁
اصلا ار مامانش نترس به مامانش انقد رو دادید اینجوری شده یبار بشور همرو بزار کنار دختره حرف زد یکار کن تا آخر عمرش وجود نکنن بت بگن بالاچشمت ابرو و اگرنه ابرو برات نمیمونه و اسم میزارن دور از جون وزبونم لالل زبونم لال میگن خرابی یوقت خدایی نکرده توی آینده تاثیر بد داره اصلا کوتاه نیا
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
اولا به شما ربطی نداره. دوما تو این سن این رفتارا هست اسمش سن بلوغ هست منم تو اون سن این رفتارارو دا ...
قربونت شما را دورا دور حواسشون بهت بوده شبیهه دختر خاله اسی نبودی که زورشون بهت نرسه
یه دختر نوجوون تو سن بلوغ باید مواد بکشه با پسرا بره بیرون و...... به بهونه اینکه تو سنه بلوغه جلوش گرفته نشه از کجا معلوم بعد از شن بلوغ عادت نشه این رفتارا
لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است