2777
2789
عنوان

دخترخالم هممونو بیچاره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 79 پست
تاپیک منو ببین 😂👍پشمات می‌ریزه از دختر خالم و دختر داداشم

یا علییییی دختر داداشت خطرناکه هااا 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرینش پیش مشاوره و روانشناس مجرب 

خودتون سعی نکنید چیزی بهش بگین یا..... چون باعث میشه لج کنه بدتر بشه 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
🤔 واقعا این مدلی بودی و خوب شدی یعنی سر به راه شدی ؟

بله. تو سن بلوغم هم فرار کردم از خونه هم الکل مصرف کردم چندبار هم سیگار کشیدم هم دوسپسر یواشکی داشتم‌. البته خلاف جدی ای نمیکردم. ولی دوران بلوغم که گذشت کاملا اروم و سر به راه و منطقی شدم. الانم مامان یه پسرم 😁

فقط برای اون دوستان عزیزی که میگن زندگی خودشه و همنوع فروش و.... متاسفم یه دختر تو اوج هیجانات بلوغ ...

اونی ک نوشته زندگی خودشه مطمئنن خودشم یه بچس وگرنه هیچ آدم عاقلی مشروبو موادو نمیگه ضررش مگه چیه

مامانش هنوز خطرناک ترهه

اصلا ار مامانش نترس به مامانش انقد رو دادید اینجوری شده یبار بشور همرو بزار کنار دختره حرف زد یکار کن تا آخر عمرش وجود نکنن بت بگن بالاچشمت ابرو و اگرنه ابرو برات نمیمونه و اسم میزارن دور از جون وزبونم لالل زبونم لال میگن خرابی یوقت خدایی نکرده توی آینده تاثیر بد داره اصلا کوتاه نیا

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اولا به شما ربطی نداره. دوما تو این سن این رفتارا هست اسمش سن بلوغ هست منم تو اون سن این رفتارارو دا ...

قربونت شما را دورا دور حواسشون بهت بوده شبیهه دختر خاله اسی نبودی که زورشون بهت نرسه 

یه دختر نوجوون تو سن بلوغ باید مواد بکشه با پسرا بره بیرون و...... به بهونه اینکه تو سنه بلوغه جلوش گرفته نشه از کجا معلوم بعد از شن بلوغ عادت نشه این رفتارا 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است