2777
2789
عنوان

دخترخالم هممونو بیچاره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 79 پست
خیر اجازه نداشتم هرکاری بکنم و تحت کنترل خانواده بودم ولی یواشکی میکردم و خانواده رو تو هر فرصتی که ...

میدونی چیه تو سن بلوغ هر بچه ای با هر خانواده ای با هر سطح تربیت دچار بحران میشه و این اجتناب ناپذیره ،حالا تا خانواده چطور مدیریت کنه و خود بچه تا چه حد پیش بره و چطور تربیت شده باشه همه مهمه ،شما یه سری کارا کردی ولی خط قرمزتو رعایت کردی تا ته قضایا نرفتی ،خیلیا مثل شما بودن و در کنارش یه حدی هم برای خودش گذاشتن ،همه اینجور نیستن یه عده کمی هم بد پیش میرن ،مخصوصا اگه دوستای خوب هم نداشته باشن و خانواده اونجور که باید نتونه اوضاعو کنترل کنه ،خداروشکر در نهایت  برای شما مشکلی پیش نیومد 

اگر در جریان باشید در اروپا هیچ دختر ۱۴ ساله ای سالم باشه و در جو و محیط خوبی بزرگ شده باشه الکل مصر ...

نگاه صفر و صدی همینه دیگه. دوسپسر = فحشا و عقب ماندن از زندگی. سیگار و الکل= اعتیاد و فلاکت. خیر من معتاد نشست و برخاست با پسرها نبودم. مثل بقیه دختران سالم از لحاظ عاطفی و جنسی گرایش به جنس مخالف خودم داشتم و برای انتخاب یه همسر خوب و شناخت جنس مخالف با مردان رفت و امد داشتم‌. تمام  دختران خانواده من همین بودن و حتی یک مورد هم دختر بی بند و بار و خلافکار نداریم. زندگی واقعی شبیه اخبار حوادث و سریال های ابگوشتی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه تو سن بلوغ هر بچه ای با هر خانواده ای با هر سطح تربیت دچار بحران میشه و این اجتناب ناپذیر ...

بله دقیقا بحث همینه. درصد بسیار پایینی از دخترانی که تجربه های من و دختر خاله استارتر رو داشتن راه خطا رو رفتن و بیشترشون بلوغ رو که رد کردن مثل من و شما زن های سالم و ارومی هستن. اونایی هم که راه خطا رو رفتن و بعد بلوغ هنوز درگیر این مسائل هستن احتمال اختلال های روانی ارثی و یا اکتسابی توشون بالاست. دقیقا درست گفتین دختر و پسرهای سالم در دوران بلوغ کنجکاوی های زیادی دارن و رفتارهای خارج از عرف دارن و این کاملا طبیعی و اقتضای سن هست. 

بله دقیقا بحث همینه. درصد بسیار پایینی از دخترانی که تجربه های من و دختر خاله استارتر رو داشتن راه خ ...

بله خودمون هم این دوره رو داشتیم ،حالا دوره بلوع من که خیلی سال پیش بوده جو مثل الان نبوده خیلی راحتتر گذروندیم ،ولی من دخترم بزرگه بلوغشو رد کرد خیلی انرژی براش گداشتم تا خداروشکر به سلامت ازش رد شد با توجه به جو مدرسه اش و همکلاسیاش