2777
2789
عنوان

بعضیا چقد پلیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 84 پست
احتمالا بسته به موقعيت طرفش عوض ميشه  اما اينجا طرف خانواده شوهر  چون هم به مادر شوهر يك ...

نه کلا با عروس مشکل داره به اون میگفت با عروستون این کارو کن به منم میگفت به عروستون رو نده یا هی سوالات پیچیده میپرسید که من زیرپوستی غیبتشو کنم منم والا مشکلی با عروسمون نداشتم وگرنه یه چیز میگفتم که آروم شه بی خیالم شه  

مرا به خاطرت نگه دار... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بيچاره شوهرش با چه كسي داره زندگي ميكنه

شوهرش فکر میکنه فرشته اس انقد ادای مهربونا رو در میاره میگم من دهنم باز موند دیدم این چیزا رو میگه باورم نمیشد

مرا به خاطرت نگه دار... 
مادرشوهر تو لابد اینطوریه تو تخیلاتت    

مادرشوهر من اینجوریه

جلو شوهرم : دختر مردم غریبه بیچاره کی رو نداره همش سرکارو خونه و...

جلو من: می خواستم براش هلو بگیرم .فلان از تو خیلی قشنگتره و چرا کمک نمی کنین و...

منم دو تا پسر دارم ولی اگه عروسام خوب باشن ک خوبم باهاشون ولی اگه برام دم در بیارن دمشون میچینم .. الان فک نکنین من بدجنسما .. ن 

اتفاقا همه راه های خوبو امتحان میکنم ک عروسام ب فکر ساختن زندگیشون و بهتر کردن روابطشون باشن در زندگی مشترک و خودمم حرمت خودمو حفظ میکنم و ان شاءالله نمیذارم کارم ب جایی برسه ک عروسم بیاد برام نقشه بکشن و دنبال این اخلاقای خاله زنکی هم نیستم و یه جور وقت تلف کردن میدونم (رفتن دنبال حرفای خاله زنکی رو ) 

البته الان زوده در مورده این چیزا بخوام صحبت کنم چون بچه هام خیلی کوچیکن 

ولی میخوام دور باشن ازم ک حرمتامون حفظ شه .

ولی ی اخلاق خوبه دیگه ای هم ک دارم اینه ک حق رو ب حق دار میدم و اگه ی موقعی پسرم خطایی کرده باشه ، نمیام از پسرم دفاع کنم . بجاش راه و چاه درستو ب پسرم و عروسم یاد میدم و حق رو هم ب عروسم میدم .

چون زن مظلومه همیشه بخاطر اون نمیخوام ک از طرف پسرایی ک من تربیت میکنم ظلم بشه بهشون .

يكي از فاميل هامون دختر نداره 

بعد يكي از عروساش ميبره اش كربلا واسش ويلچر هم ميگيره همه جا ميبرش 

بعد يكي ازش ميپرسه حاج خانم چيكار كردي عروست اينقدر دوست داره 

گفته هيچي فقط زيپ دهنم كشيدم ، كاري ندارم با زندگي شونه . 

خدايي چهارتا عروساش هم مثل دختر دو رو برش ميچرخن

يكي از فاميل هامون دختر نداره  بعد يكي از عروساش ميبره اش كربلا واسش ويلچر هم ميگيره همه جا مي ...

مادربزرگ منم ۴ تا پسر داره فقط. اولا دخالت نمیکنه دوما روپای خودش وایساده احترامش سرجاشه. حتی اگه یکیشون بیاد ببرش خونش فرداش میگه میرم خونم زیاد نمیمونه خونه هیچکدوم. همه هواشو دارن مسافرت رفتن و مهمونی رفتن کلی هم دوست و همسایه داره