2777
2789
عنوان

بعضیا چقد پلیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 84 پست
نه میگفت با اینکار عروست پشت تو گله میکنه بعد شوهرش فکر میکنه دروغ میگه و بدجنس از چشمش میوفته

خدايي خيلي بدجنسه 

چرا ميخواد بين زن و شوهر خراب كنه 

حالا عروس ان بنده خدا چه جور ادميه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يك بار كه تنهايي با گوشيت صداش و ضبط كن  بعد در موقع لزوم به شوهر بده گوش بده 😂😂

آره منمکچند بار پیاماشو نشون دادم حالا ضایه شده جلو شوهرم 

شوهرم میگه جوابشو بده و خودخوری نکن 

خوده شوهرمم تذکر داده بهش 

الان دیگه جرات نداره نارکتر از گل بهم بگه 

نه میگفت با اینکار عروست پشت تو گله میکنه بعد شوهرش فکر میکنه دروغ میگه و بدجنس از چشمش میوفته

منم بده اونا رو نميگم پيشش چن بار گفتم خيلى ناراحت شد و عذرخواهى كرد گفت تقصير من نيست منم ديدم خب بگم ك چى بشه خودم بايد همونجا تلافى ميكردم نه اينكه شوهرمو ناراحت كنم

خدايي خيلي بدجنسه  چرا ميخواد بين زن و شوهر خراب كنه  حالا عروس ان بنده خدا چه جور ادميه ...

عروسش کلا حساس و زود رنج هست ولی این روی حرفش با همه بود میگفت با عروساتون این کارو بکنید

مرا به خاطرت نگه دار... 
عروسای محترم یه درسی هم من بهتون بدم  خودتون رو مجهز کنید به صلاح بیخیالی .اگه بیتفاوت و بی ...

دقیقا از اول من تمام سیاستم بیخیالی بوده و هست درحدی که فهمیدن من عکس العمل نشون نمیدم یا ناراحت نمیشم ( البته ناراحت میشم ولی اونا نمیفهمن) اوناهم بیخیالم شدن کاری به کارم ندارن نسبت به جاریای دیگه باهام خوبن

این بلاخره معلوم نشد طرف کیه عروسا یا خانواده شوهر 😂😂

احتمالا بسته به موقعيت طرفش عوض ميشه 

اما اينجا طرف خانواده شوهر 

چون هم به مادر شوهر يك بنده خدايي اموزش ميداد 

هم به استارتر گفته اينقدر با عروستون صميمي نشو !!

بچه ها خیلی خیلی پولدارن و قیافه موجه دارن پسراشم خوش قیافه و باهوشن 

بیچاره دختره با چه امید و آرزویی میاد نمیدونه این چه نقشه هایی داره واسش

دختر دارها مواظب باشید

مرا به خاطرت نگه دار... 
ببخشیداا ولی منم گاهی همین کار رو می کنم نه حالا پشت کنم ولی شوهره میاد سریع میچسبم خواهر شوهر و میو ...

خب چرا اخه .....دور از شما این میشه دو رو یی و ریاکاری ....وقتی میتونه یه ساعت کنار هم خوب باشیم چرا آزار میده و اگه تحمل نداره چرا تا شوهره میاد مهربون میشه ....هرچن کلا باهاش کات کردم اما رفتاراش یادم نرفته