mooshadow مدیر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1666 عنوان کیا خونه پدرشون خیلی خوشبخت بودن | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 56 پست و پدرتون پولدار اهل تفریح مسافرت اینجور چیزا بود یا مث من تا امام زاده هم نرفته بودین😂 1403/06/14 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 7018 الهی عزیزم امیدوار خوشبخت بشی و فراموش کنیپدر من که علاوه بر اینکه مهمونی نمی اومد عروسی منم نیومد خ ... من که عروسی نگرفتم چون پدرم پول عروسی نداشت😂😂😂دیگه گفتم پول عروسی اینا باشه واسه جهاز بهتر…عروسیم دوست نداشتم و اولویتم یه جهاز خوب و آبرومند بودفراموش که نمیشه عزیزم من عاااشق زمستونم❤️
mooshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1666 من که عروسی نگرفتم چون پدرم پول عروسی نداشت😂😂😂دیگه گفتم پول عروسی اینا باشه واسه جهاز بهتر…عروسیم ... هیچوقت یادم نمیره سر جهاز چقدر گریه کردم😂ما رسم عروسی به عهده دامادت پدرم نه اومد نه ی قرون خرج کرداره بابا فراموش نمیسه اصنولی الان من دلم به حال خواهرام میسوزه نه جای میرن نه جای میان تو خونه اصن افسرده شدن همش دعا میکنم زود ازدواج کنن
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 7018 هی خواهر از بدبختیامون بگیم کتاب میشه😂اخه سفر جنوب مشهد من اردویی رفتم هیچوقت یادم نمیره خیلی خوب ب ... اره دقیقا من خیلی بدبختی کشیدم من عاااشق زمستونم❤️
mooshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1666 اره دقیقا من خیلی بدبختی کشیدم منم همینطور الانم که ازدواج کردم اوضام خوب نیس با مادرشوهرم تو ی خونه ایم ی سفر هم که میرم بهم کوفت میشه😂
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 7018 هیچوقت یادم نمیره سر جهاز چقدر گریه کردم😂ما رسم عروسی به عهده دامادت پدرم نه اومد نه ی قرون خرج کرد ... اره بابا من دلم خون شد تو جهاز ینی مردمو زنده شدمشهر ما عروسی نصف و نصفه جهاز با دختره داماد فقط سرویس خواب و تلویزیوندیگه خدا رحمم کرد معجزه کرد واسم یه کم پول به مامانم رسید و من ومامانم نذاشتیم بابام و داداشم بفهمن و رفتیم قایمکی یه سری وسایلو خریدیم من عاااشق زمستونم❤️
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 7018 منم همینطور الانم که ازدواج کردم اوضام خوب نیس با مادرشوهرم تو ی خونه ایم ی سفر هم که میرم بهم کوفت ... نمیتونی خودت کار کنی پول جمع کنی جدا بشید از مادرشوهرت؟ من عاااشق زمستونم❤️
mooshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1666 اره بابا من دلم خون شد تو جهاز ینی مردمو زنده شدمشهر ما عروسی نصف و نصفه جهاز با دختره داماد فقط سرو ... درخواستمو قبول میکنی باز خداروشکر جور شده
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 7018 هیچوقت یادم نمیره سر جهاز چقدر گریه کردم😂ما رسم عروسی به عهده دامادت پدرم نه اومد نه ی قرون خرج کرد ... نمیتونی یه کار در منزل واسه خواهرات پیدا کنی؟ من عاااشق زمستونم❤️
mooshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1666 نمیتونی خودت کار کنی پول جمع کنی جدا بشید از مادرشوهرت؟ درخواست قبول میکنی
فریما۰ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 16393 منم مجردی اینجوری بودم اصن با مادرم نمیساختم بعد ازدواج خوشبخت شدی؟
mooshadow مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1666 بعد ازدواج خوشبخت شدی؟ نه فقط در این حد که از چاله به چاه با مادرشوهرم تو ی خونه زندگی میکنیم 💔