2777
2789
عنوان

يك سوال از ني ني يارها دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 72 پست
اسی اینجا یه عده ده تا ده تا کاربری دارن با اونا برات گزارش میزننتصمیم گیرنده ی اصلی سرکاااار خانم ت ...

خب ما رو ك حفظ نميكنن  ي طرف بحث رو حفظ ميكنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آدم میسوزه اومدکلی توهین کرد حتی باعث دعوابین کاربراشد ولی هنوزم هست تاپیکشم هست.

بله ادم بیشتر حرصش میگیره ی مشت بچن مغزشون پر تعصب میان جو سایتو تفرقه میندازن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

خب ما رو ك حفظ نميكنن ي طرف بحث رو حفظ ميكنه

احتمال زیاد نی نی یار کاربریتو نترکونده به خاطر گزارشای زیاد ترکیدی

بعضیا هم اسکرین میگیرن یه طرفه میرن قاضی 

در کل اینجا خیلی باید حواست باشه بعضیا واقعا با هدف میان بهت گیر میدن که جواب بدی

منم با شما موافقم عزیزم بیخود و بی جهت تعلیق میکنند.من یه هفته پیش یه تاپیک زدم در مورد همین موضوعا یه خانم برداشت به من گفتش که ما از دست زنای بی حیایی مثل شما بیزاریم.تا اومدم بنویسم بی حیا خودتی و .... دیدم کلا تعلیقم کرردن

کردستان✌🏼🕊️

احتمال زیاد نی نی یار کاربریتو نترکونده به خاطر گزارشای زیاد ترکیدیبعضیا هم اسکرین میگیرن یه طرفه می ...

نميدونم داستان چيه ولي خب براي توهيناش من گزارش زدم برا تمام كامنتاش هيچ كدوم حذف نشد 

منم با شما موافقم عزیزم بیخود و بی جهت تعلیق میکنند.من یه هفته پیش یه تاپیک زدم در مورد همین موضوعا ...

حتما اون كاربريش و توهينش مونده هنوز

نميدونم داستان چيه ولي خب براي توهيناش من گزارش زدم برا تمام كامنتاش هيچ كدوم حذف نشد

چون یه دونه گزارش بوده 

اگه از توهیناش اسکرین داری به ۵ بده

تنها کسیه که رسیدگی میکنه 

حتما اون كاربريش و توهينش مونده هنوز

کاربریش بله هست ولی تاپیک برای من بود در مورد زوشنفکری و دخالت نکردن تو کار هم بود مقصر اون خانم بود یهو برداشت همچین چیزی گفتش به‌ من.

کردستان✌🏼🕊️

ول کن بابا برای چی بحث میکنی بیش از حد دل نسوزون به بعضی نی نی سایتی ها خوبی نیومده 

یکی شوهرش دست بزن داشت گفت الان میرسه خونه بهش گفتم از نی نی سایت برو بیرون تا مچتو نگرفته برات دردسر میشه برگشتن گفتن بد ذاتم😂شوهر طرف مچشو میگرفت دردسری برای من نداشت من خوش و خرم سر زندگیم بودم  اون خود استارتر بود که دهنش سرویس میشد شوهرش می‌گفت پس تو این سایت بهت حرف یاد میدنو پرت میکنن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بهترين راه كامنت نذاشتن هست من ب اين فكر ميكنم با هر كامنتم برا اينا محتوا توليد ميكنم ولي اينا اينجوري اذيت ميكنن ميگم خب كمتر فعاليت كنم كسي هم اعصابم خرد نميكنه

خودشون میگن گزارش بزنین کامنت رو گزارش میزنیم،هیییییییچ کاری نمیکنن،حتی اسکرین شنون میدی بازم هیچی ، ...

عه آره طرف به پدر و ماردم فحش داد جوابشو ندادم کامنتشو گزارش زدم هیچی نشد 😐

تازه طرف برای منم تاپیک زده بود پرو پرو

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ول کن بابا برای چی بحث میکنی بیش از حد دل نسوزون به بعضی نی نی سایتی ها خوبی نیومده یکی شوهرش دست بز ...

اره برا منم پيش اومده داري كمك ميكني ولي جور ديگه برداشت ميكنه دقيقا خوبي نيومده همين بايد چرت و پرت بنويسي