2777
2789
عنوان

امروز رفتم لیزر بیکینی از بس درد داشت دیگه نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 70 پست

درجه کم یا زیاد باشه چه تاثیری داره؟

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریدم نامنظمه نمیدونم تنبلی دارم یا نهولی اصلا دوست ندارم قرص های زنانه مثل ال دی بخورم

من از همین قرص های زنانه حدود یکسال هست برای تنبلی تخمدان استفاده میکنم و الان بر اثر این دارو ها هماژنیوم کبدی گرفتم عوارض دارو های هورمونیه دکتر داروی هورمونیو برام ممنوع کرده وگرنه هماژنیوم میترکه تازه بازم تنبلی دارم 

اره بکش و صافم کن ولی جدا موی بیکینی خیلی مزحرفه وسیع و نامیزون و زشت و رشد سریع

ارههه😁

ارزش داره بخدا

انشالا که عوارضی نداشته باشه وگرنه به فنا میریم🫠

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من چند جلسه رفتم یعنی جیغ میزدم از درد ، بعد روشی پیدا کردم درد نداشت اصلا ،یه ساعت قبل رفتن تو خونه پماد زایلا پی بی حسی ،میزدم سلفون میکشیدم تا بی حس شه ،تقریبا نصف پماد رو میزدم ،بعد موقع رفتن‌میشستم تمیز میرفتم ،اصلا یه ذره درد حس نمیکردم

عیب نداره تحمل کن دردشو من چند روز پیش جلسه پنجمم بود خیلی درد داشت ولی نتجیش خیلییی خوبهه الان کلا همش ریخته نرممم شده پماد بیحسی بزن منم درد داشتم گفت پماد بیحسی بزن قبل اینکه بیای