2777
2789
عنوان

يك سوال از ني ني يارها دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 72 پست
الان باور كن منم تعليق كنن مهم نيست انگار محتاج اينجاييم اينجا نشد ي جا ديگه سرگرمي هستمن ك هيچوقت ...

دقیقا از رو عادته میاییم وگرنه کاربرا کمک که نمیکنن هیچ نمک روزخم هستن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینا که نمیان بگن کی دعوا رو شروع کردمیبینن کدوم کامنت توهین و فحاشی کرده. همونو تعلیق میکنن. حالا م ...

خودشون میگن گزارش بزنین کامنت رو گزارش میزنیم،هیییییییچ کاری نمیکنن،حتی اسکرین شنون میدی بازم هیچی ،ی جای کار ب شدت میلنگه

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی منم اینجوری بگو تعلیقم میکنن برای همیشه

نمیدونم که شیفت کدومشون بود هرچی هم میپرسم کسی پاسخگو نیست علت ۲۱ روز تعلیقی برای چیه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینا که نمیان بگن کی دعوا رو شروع کردمیبینن کدوم کامنت توهین و فحاشی کرده. همونو تعلیق میکنن. حالا م ...

خب منم برا همون ادم ك توهين كرده گزارش زدم اما تعليق نشده كامنتاشم موند

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب منم برا همون ادم ك توهين كرده گزارش زدم اما تعليق نشده كامنتاشم موند

یه نفر گزارش بزنه به هیچ جا نمیرسه

همون لحظه از بقیه کاربرا بخواه تند تند کاکنتشو گزارش بزنن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

در این مواقع فقط نی نی یار تگ کنید جواب ندین.

همین چند دقیقه پیش یه بیمار به من و چند نفر دیگه توهین کرد ،ده بار گزارش زدم، تگ کردم

اصلا انگار نه انگار

ملاک تعلیقشون چه من نمیدونم واقعا

چرا همچین افرادی رو که فضای سایت و با چاله میدون نزدیک میکنن رو حذف نمیکنن ، واقعا جای سواله!

با این حجم از فحاشها چند وقت دیگه کسی نمیاد سایت، روان نمیزارن برای چهارتا ادم حسابی

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

سلام من همیشه دو طرف دعوا رو می بندم هر کس توهینم نکرده باشه و هی دعوا کنه کل کل کنه بحث کنه و طرف توهین کنه هر دو رو می بندم یکی رو بیشتر یکی رو کمتر امکان نداره کسی رو که دعوا کنه نبندم مگه این که هر دو طرف رو نبندم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یه نفر گزارش بزنه به هیچ جا نمیرسههمون لحظه از بقیه کاربرا بخواه تند تند کاکنتشو گزارش بزنن

چ كاريه خودم جوابش رو ميدم تو دلم نمونه

سلام من همیشه دو طرف دعوا رو می بندم هر کس توهینم نکرده باشه و هی دعوا کنه کل کل کنه بحث کنه و طرف ت ...

سلام پس يعني اون موقع ك من تعليق شدم و بعدشم گزارش زدم يكي ديگه بوده اون ني ني يار دلش نخاسته اونو تعليق كنه؟

چ كاريه خودم جوابش رو ميدم تو دلم نمونه

بهتر از تعلیقی نیس؟ 😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

[QUOTE=352352335] سلام من همیشه دو طرف دعوا رو می بندم هر کس توهینم نکرده باشه و هی دعوا کنه کل کل کنه بحث کنه و طرف ت ... /QUOTE]

سلام نی نی یارعزیزچندروزپیش کاربری اومدوبه قومیتم توهین کردبهمون گفت حرومزاده و به پسرامون گفت بی غیرت وبی ناموس من شماروتگ کردم شب هم گزارشش زدم ولی بازتعلیق نشد وداره فعالیت میکنه.حتی تاپیکشم هنوزهست

سلام من همیشه دو طرف دعوا رو می بندم هر کس توهینم نکرده باشه و هی دعوا کنه کل کل کنه بحث کنه و طرف ت ...

سلام،اسکرین گذاشتم تگتونم کردم ینی با حرفایی ک زده بودن قشنگ تعلیق مشکی رو شاخشون بود ول یفرداش دیدم خوش و خرم کامنت میذارن ،حتی امضا هم گزارش زدم ولی باز همون امضا هست

[QUOTE=352352335] سلام من همیشه دو طرف دعوا رو می بندم هر کس توهینم نکرده باشه و هی دعوا کنه کل کل ک ...

وای دقیقا منم موردای اینجوری گزارش زدم هنوز هستن،