2777
2789
عنوان

يك سوال از ني ني يارها دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 72 پست
در کل تاپیک های خواهر شوهر و مادر شوهر و کسی که تو کابینت و کمد دراز بکشه پر بازید میشه و دوس دارن

و با اينكه حس ششم و فا ل و اينا غير مجاز هست و حتي نميشه  اسمشم نوشت اينا ميرن تو پربازديد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا منم پيش اومده داري كمك ميكني ولي جور ديگه برداشت ميكنه دقيقا خوبي نيومده همين بايد چرت و پرت ...

دقیقا ارزش اعصاب خوردی ندارن دیگه تصمیم گرفتم تو تایپک های فان شرکت کنم فقط 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عه آره طرف به پدر و ماردم فحش داد جوابشو ندادم کامنتشو گزارش زدم هیچی نشد 😐تازه طرف برای منم تاپیک ...

فک کنم اینجام بند پ فعال😐

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

دقیقا ارزش اعصاب خوردی ندارن دیگه تصمیم گرفتم تو تایپک های فان شرکت کنم فقط

من يادم افتاد يكي تاپيك زد دارم اقدام ميكنم بچه دار نميشم و فاميل بهم كنايه ميزنن بعد من خاستم بهش دلداري بدم ك يعني مدت زيادي نيست داري اقدام ميكني اين حرفاي منو بد خوند توهين كرد بعدم ي تاپيك زده بود كلي بد و بيراه بهم گفته بود اسكرين داده بود بقيه هم بهش گفتن خودت توهين كردي ب اين نتيجه رسيدم بعضيا ضريب هوشي يا درك كمتري دارن چون بقيه كاربرا حرف منو فهميده بودن بجز استارتر اون تاپيك 

اینجتم پارتی بازیه

والا

اون وقت من به هیچ کسم توهین نکردم نه به کسی نه قومیتی نه هیچی اصلا راجب کسی حرف نزدم ولی چون 💩 رو به صورت کلمه تو عنوانم نوشته بودم بخاطر همین تعلیق شدم 😐

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من يادم افتاد يكي تاپيك زد دارم اقدام ميكنم بچه دار نميشم و فاميل بهم كنايه ميزنن بعد من خاستم بهش د ...

اینا کلا دنبال منظور هستن توی زندگی واقعی هم همینن تایپک های قبلشونو نگاه بندازی میبینی تایپک زده منظور مادرشوهرم ازین حرف چی بود؟؟؟؟خدا شفاشون بده فقط

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

[QUOTE=352355938]واقعا بخاطر همين ؟

بوخودا

فکر کنم یک روزه تعلیق شدم

داشتم میگفتم دنیا 💩 هستش... 😅

البته سعی میکنم بیشتر ادبمو رعایت کنم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

[QUOTE=352355938]واقعا بخاطر همين ؟

منو دیروز تعلیق کردن سره همین کامنتم تو این تاپیک، آدم خنده اش میگیره

یه روز تعلیق کردن به علت آزار کاربران!!!!!

من که نمیگذرم ازشون، اون دنیایی باشه باید جواب پس بدن با این نا عدالتی ها

جالبه نی نی یار گفت دو طرف دعوارو میبنده، ولی من دیدم کاربری که به یه کاربر دیگه چندبار توهین کرد و کل کل کرد و بازم هر روز چندتا تاپیک زده

عین ناعدالتی و پارتی بازی نیست پس چیه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

منو دیروز تعلیق کردن سره همین کامنتم تو این تاپیک، آدم خنده اش میگیرهیه روز تعلیق کردن به علت آزار ک ...

كدوم تاپيك همون ك ديروز گفتي يكي مياد ب بقيه توهين ميكنه گزارش زدي كاري نكردن؟

يا اين تاپيك من؟

كدوم تاپيك همون ك ديروز گفتي يكي مياد ب بقيه توهين ميكنه گزارش زدي كاري نكردن؟يا اين تاپيك من؟

اینجا گله کردم، منو تعلیق کردن

اون طرف به من توهین کرد ،بعد منو تعلیق کرده که چرا کوتاه نیومذی!!!!ادامه دادی تا بهت توهین کنه!!!!

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂